sâmbătă, 2 iunie 2012

Atenție la plicurile primite cu scrisori semnate de Dorin Florea! Cine verifică dacă nu se folosesc banii publici în campania lui electorală? Inepție cu scrisoarea deschisă către târgumureșeni, în… plic închis și destinat doar deținătorului căsuței poștale!


Atenție la plicurile primite cu scrisori semnate de Dorin Florea! Cine verifică dacă nu se folosesc  banii publici în campania lui electorală? Inepție cu scrisoarea deschisă către târgumureșeni, în… plic închis și destinat doar deținătorului căsuței poștale!
Exact ce lipsea în campania electorală a unuia care își pune panourile pe domeniul public în afara campaniei electorale – gunoiul Alianței pentru… afacerile mureșenilor - pe care tot el ar trebui să le aprobe, cel care are reclamă la partid pe autobuzele firmei cu care a intrat Maior în asociere și care sunt susținute cu bani publici și cel care are reclamă electorală nesimțită pe siteul primăriei, sub acoperirea sarcinilor de serviciu: plicul acasă. Scriam acum câteva zile că primăria lui Florea are niște afaceri ciudate cu o firmă din Sângeorgiu de Mureș, Media Factory (plase, autocolante)  și pe Reclame Mureș(pliante, tipografie digitală) pentru tot felul de pliante, afișe și alte minuni ce pot fi folosite în campanie electorală de jigodiile de pedeliști. Ei bine, de anchetat ar fi ceea ce vă propun astăzi: scrisoarea deschisă, trimisă în plic… sigilat! Culmea tâmpeniei portocalii, fără exagerare, pentru că prostălăii nu au noțiunea termenilor și au încurcat, probabil, textul destinat ziarelor cu mesajul personal și probabil și sursa de finanțare a mizeriei, care sigur nu e de la partid, ci din bani publici, pentru că ar fi avut în caz contrar însemne de partid, mențiunea că articolul e scris de candidatul portocaliu și chitanțele necesare pentru a se arăta că nu e afacere pe bani publici.
Primesc, ieri, în cutia poștală, un plic care nu conține nume sau ștampilă de expeditor, deci nu e plic trimis prin prietenarul lui Florea din partid și poștă –Eugen Crișan. În interior o hârtie tip A 4, împăturită în 3 semnată….Dorin Florea, primar. Scrisoarea are o inepție în titlu ceea ce dovedește că textul era destinat ziarelor, care să îl publice gratuit pentru PDL, pe banii publici din licitațiile cunoscute cu câștigători firme cu televiziunile de promovat PDL și firma unuia, după nume maghiar, probabil în contul UDMR, care face mobilă și publicitate:Scrisoare deschisă către târgumureșeni! Cum poate individul ăsta să semneze o scrisoare deschisă târgumureșenilor într-un mesaj care îmi vine în scrisoare închisă, în propria căsuță poștală, deci mesajul îmi este destinat mie?! Dar să lăsăm logica pentru că imbecilii de politruci din primărie care semnează ca primarii nu au habar de așa ceva. Scrisoarea este doar o glumă proastă în care Florea semnează ca primarul ca să îi dea peste nas lui Frunda, care este menționat candidat la postul de primar. Așadar, primarul, care uită că este doar un candidat, se înfoaie în pene și cică lămurește el adevărul, ca să nu voteze prostimea altfel decât etnic! Cum individul semnează ca primar și mai mult clameză că se adresează târgumureșenilor, concluzia e clară: o altă șmecherie a românilor din primărie pentru promovat Florea pe bani publici! DNA, verifici cum cheltuiesc cei din primărie banii în campanie electorală pe firme abonate și dacă nu cumva toată publicitatea lui Florea este pe bani publici?! Și poate îți bagi nasul și la asocierea Transport local-Siletina, pentru a lămuri cum își permit unii din UDMR și PDL să pună afișe de pupat fundul pedeliștilor sau udemeriștilor pe mașini care realizează un serviciu subvenționat cu milioane de euro din bani publici? Bine că ar mai fi de verificat cum de malluri și alte magazine care primesc autorizații de la Florea găsesc necesar să îi facă campanie electorală exact lui Florea! Are vreo instituție a statului român curaj sau orașul e dominat economic și politic de o gașcă care nu poate fi verificată decât de… Dumnezeu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.