vineri, 28 februarie 2014

Bandiții lui Florea habar nu au ce calitate are Maior:viceprimar, consilier local sau întreținut de partid al lui Florea!



Bandiții lui Florea habar nu au ce calitate are Maior:viceprimar, consilier local sau întreținut de partid al lui Florea!
În același articol agramații cunoscuți fac o confuzie uimitoare: Maior e ba viceprimar, ba consilier local, ca consilier al lui Florea! Pentru prostime și pentru pupincuriștii pe care banditul din primărie îi punea să plaseze câte 10 abonamente la FCM și să joace fotbal cu dobitocul cunoscut, adică proștii din asociațiile de proprietari: Maior nu e viceprimar, cât a fost a fost ilegal, dovedit prin sentință judecătorească și după votul porcesc al românilor care au votat fără UDMR în sală. Nu e nici consilier personal, ca să umfle 40.000 cu dedicație de la porcul lui de partid, prin simplu fapt că ANI a dovedit că amețitul a ocupat două funcții la stat și a umflat banii din două locuri. Insul e doar consilier local și acolo fiind o slugă a lui Florea.  În mod normal,  trebuie controlat la Primărie și la borfașul suprem pentru a se lămuri de ce nu sunt angajații primăriei cei care se ocupă de probleme de primărie și de ce porcul PDL Mureș  trimite un pedelist, pentru a-i face prostului imagine! În caz că proștii nu știu, publicitatea primăriei, cea pe care apare și ilegalul Maior, e strecurată de bandiții din primărie pe Cătană, pe nevastă-sa, pe Suciu și pe încă unul, pentru că fostul abonat Zereș are acum firma în rahat și în faliment, iar Cătană se laudă că merge cu presa la notar(alo, Consiliul Concurenței, îți pute a cartel al jegurilor de români), pentru a aranja cotele celor pe care îi…reprezintă. Ce participare la licitație de la presa căreia îi e frică de mafia PDL Mureș, mai bine mergi cu intermediarul porcului portocaliu la… notar! Capitalism cu abonament de la intermediarul care împarte banii la pupincuriști și care pune mâna și pe casetele primăriei, filmate pe bani publici și luate de hoțul PDL din primărie!
P.S Bandiții lui Florea ar fi mai bine să citească Legea avertizorului public, care spune clar despre politizarea instituției și folosirea bunurilor în interes personal. Pentru că sunt destule de semnalat și acolo unde apar bandiții PDL Mureș sunt afacerile dedicate pe parcări Senin, pe containere pe familia Urdă, pe gunoiul ASA/FCM șu bandiți din primărie și PDL au nevoie de semnăturile prostimii pentru a-și face afacerile pe bani publici, pe firmele leprelor din PDL Mureș și a altor gunoaie etnice din camarilă!

În cursul dupa-amiezii de joi, 27 februarie, consilierul Claudiu Maior, a participat la  adunărea generală de la asociaţia de proprietari nr. 131 – zona Tudor Vladimirescu. În cadrul şedinţei, proprietarii prezenţi au ridicat mai multe probleme cu care se confruntă, cum ar fi: necesitatea asfaltării trotuarelor de pe str. Banat nr. 3-13, toaletarea copacilor de pe aliniamentul stradal precum şi a celor din jurul blocurilor, amplasarea unui container subteran, construirea unor parcări acoperite pe str. Banat nr.21-25-29-31-41 şi a unor parcări ecologice pe str. Banat nr.2-3-35-37, ridicarea gurilor de canal la nivelul asfaltului. La toate aceste probleme ridicate de către cetăţeni, Claudiu Maior a răspuns punctual, asigurându-i că o dată ce vremea va permite, se vor demara lucrările solicitate.  Preşedintele asociaţiei de proprietari nr. 131, domnul Cerghizan Vasile a declarat : „ Vreau să-i mulţumesc domnului viceprimar Claudiu Maior pentru sprijinul constant pe care l-a acordat asociaţiei noastre şi pentru modul în care se implică în rezolvarea problemelor oraşului. Vreau să îi mulţumesc pentru vizita efectuată astăzi la noi. Înţelegem că este o perioadă grea dar sperăm ca până la mijlocul acestui an lucrările care s-au promis în zonă să se şi realizeze”. De la această asociaţie, consilierul Claudiu Maior s-a deplasat la adunarea generală de la asociaţia de proprietari nr. 680 – zona Tudor Vladimirescu. Aici proprietarii prezenţi la şedinţă au ridicat mai multe probleme cu care se confruntă, cum ar fi: necesitatea asfaltării aleilor pietonale de pe str. Sârguinţei, toaletarea copacilor de pe aliniamentul stradal precum şi a celor din jurul blocurilor, contruirea unui container subteran, şi nu în ultimul rând, instituirea unui sens unic pe str. Sârguinţei cu intrarea dinspre B-dul 1 Dec.1918 (intrarea de la Catedrală) având în vedere că cetăţenii şi-au exprimat acordul în acest sens, depunând un tabel cu semnături la Primăria Tîrgu-Mureş. Şi la aceste probleme consilierul Claudiu Maior a răspuns punctual. În ceea ce priveşte sensul unic, consilierul primarului a ţinut să precizeze că instituirea acestuia este în competenţa comisiei de circulaţie formată din reprezentanţi ai Poliţiei Municipiului - Serviciul Circulaţie, dar a dat asigurări că va depune toate diligenţele pentru a satisface dorinţele cetăţenilor din zonă. Preşedintele asociaţiei de proprietari nr. 680, d-nul Turcu Lăurean a declarat „Mulţumesc domnului Claudiu Maior că a venit alături de noi şi ne-a ascultat. Sper ca,  aşa cum ne-a obişnuit de fiecare dată, să rezolve problemele operativ, eficient, pentru tîrgumureşenii care îi acordă încredere totală” - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/claudiu-maior-intalnire-cu-asociatiile-de-proprietari.html#sthash.gz5vLqi5.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.