miercuri, 26 februarie 2014

În atenția DNA și Curtea de conturi: Bandiții din Primăria Târgu-Mureș s-au lăudat cu sponsori și ei au folosit banii publici pentru concertul Iglesias?


În atenția DNA și Curtea de conturi: Bandiții din Primăria Târgu-Mureș s-au lăudat cu sponsori și ei au folosit banii publici pentru concertul Iglesias?
Instituțiile statului român poate verifică ce bani publici s-au cheltuit pe concertul Iglesias de la Târgu-Mureș și dacă bandiții din Primăria Târgu-Mureș și leprele PDL Mureș cunoscute nu au spălat ceva bani pe motiv de… sponsorizare. Mai bine de 10 firme abonate la primăria lui Florea, dintre care unele ale unor gunoaie PDL Mureș sau ale inșilor puși la conducere de porcii etnici PDL Mureș, au fost prezentate ca… sponsori, dar presa a reținut că în numele municipalității s-a dat… medalie de aur placat cu diamante! Cum e cu sponsorizarea, bandiți PDL de primărie și lepre retardate de subordonați, dacă voi ați cheltuit banii publici pe ceva ce vine din partea municipalității, nu din partea așa-zișilor sponsori?  DNA, fără Curcă, SRI, fără Bretfe Boy, Curtea de conturi, vă pute ceva dubios?! Atenție, acolo unde e Maior sunt firme abonate și dedicații de la porcii PDL, iar istoria dovedește dedicațiile bandiților din primărie și PDL Mureș!
P.S. SRI și DNA nu au fost interesate nici de campania pe bani publici a banditului PDL, pe autocolante asumate cu o lună înainte, privitoare la vandali imaginari și puși de Florea pe seama sereistului dat afară din servicii, Bretfelean! 1900 de euro, 3000 de autocolante, magazin FCM, ce era așa de greu de reținut singura afacere cu autocolante din an electoral și campania porcului portocaliu?!

http://selectnews.ro/julio-iglesias-plecat-cu-aur-si-diamante-din-targu-mures/
În deschiderea spectacolului, artistul a primit din partea consilierului Claudiu Maior, în numele municipalității, “Medalia de Aur a Artelor Transilvane” – realizată din aur placat cu diamante. Până acum, cu “Medalia de aur a Artelor Transilvane” au mai fost recompensați artiștii Richard Clayderman, Gheorghe Zamfir, fostul solist al trupei Smokie, Chris Norman, și Radu Beligan, care au susținut, de asemenea, spectacole în Târgu Mureș, în anii precedenți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.