vineri, 27 iunie 2014

Akos Mora se joacă de-a festivalul pe firme proprii și pe instituții care i-au livrat banii publici, dar și pe…GDF Suez!



Akos Mora se joacă de-a festivalul pe firme proprii și pe instituții care i-au livrat banii publici, dar și pe…GDF Suez!
Cităm din România liberă: http://m.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/ani-cere-senatului-revocarea-din-functie-a-senatorului-daniel-akos-mora-313897
 Potrivit declaraţiei de interese, Moragroind a încasat 6.645.614 de lei din contracte de lucrări cu diverse primării din judeţ (Breaza, Suplac, Crăieşti, Măgherani, Iernut şi Sighişoara) şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, prin achiziţie publică, în perioada 2008-2010.
Iar Mediafax continuă:
Consilierul judeţean Mora Akos Daniel, vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean al PNL Mureş, este asociat, administrator, director şi acţionar la Moragroind, Hoptrade, Naturfruct, MRG AG, valoarea acţiunilor deţinute ridicându-se la 70.730 de lei. Are contracte atribuite prin achiziţie publică pentru construcţii de şcoli şi spitale - cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, administraţiile din Breaza, Crăieşti, Sighişoara, Suplac, Iernut, Măgherani, Sângeorgiu de Pădure, Hodac, Lunca, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, Spitalul Municipal "Dr. Gh. Marinescu" Târnăveni. De asemenea, este menţionat un contract primit tot în urma unei achiziţii publice de la SC ELCEN Electrocentrale Mureş (în 2009, pentru 30 de zile, în valoare de 62.105 lei). Valoarea totală a contractelor menţionate se ridică la 13.344.434,09 lei.

Haideți să vedeți cu cine face insul acum festival: IȘJ, pentru care se cere promovarea festivalului și lipirea afișelor în școli, ca anul trecut.
Primăria Iernut, cu mai multe afaceri pe peneliști, pornind chiar de la cap, de la afacerile nevestei lui Dobre, pe cabinetul comun, cu primăria penelistului iernuțean, care avea abonament la nevasta șefului penelist!
Primăria Târnăveni, care avea afaceri pe spitalul municipal pe firma lui Mora.
Pe afiș, la sponsori, mai apare GDF Suez (fostul Distrigaz Sud). Ce legătură are firma cu festivalul zis al copiilor de la Daneș știe doar Mora! Pe site-ul oficial nu există vreo referire la județul Mureș, ca să găsim ceva de interes, în afară de persoana lui Mora!
P.S Bandiții PDL din primărie anunțaseră de Zilele târgumureșene sponsorizare de la ….E-ON MOLDOVA DISTRIBUTIE, care nu are activitate în Mureș! Probabil de dragul porcilor portocali au făcut de-o pomană?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.