miercuri, 17 iunie 2015

Bandiții de la TVR cu abonament cer 560.000 de dolari pomană, cam jumătate din fondul de salariu de la TVR Targu-Mureș, pentru 59 de angajați



Bandiții de la TVR cu abonament cer 560.000 de dolari pomană, cam  jumătate din fondul de salariu de la TVR Targu-Mureș, pentru 59 de angajați
Salarii medii de peste 10.000 de euro anual, în ultimul post al TVR, Târgu-Mureș, înființat și acesta prin protocolul cu UDMR și garnisit cu rubedenii și iubiței/iubițele. Poate comparând aceste salarii și fondul de salariu uriaș, de 700.000 de euro, cu cererea TVR de a primi 560.000 de dolari ca să transmită olimpiade se vor face controale la Târgu-Mureș.
Atenție, doar pentru colaboratori, TVR Târgu-Mureș face praf 60.000 de euro anual și păcălicii ăștia născuți din protocolul bandiților români cu UDMR-ul nu sunt în stare să acopere din  publicitate, donații și abonament mai mult de 20  la sută din fondul de salarii!


Peste un milion de euro făcuți praf de TVR Târgu-Mureș! Salarii de 700.000 de euro pentru 59 de angajați și venituri de nici 20 la sută din suma pentru salarii! Impotență de…80 la sută!


Peste un milion de euro făcuți praf de TVR Târgu-Mureș! Salarii de 700.000 de euro  pentru 59 de angajați și venituri de nici 20 la sută din suma pentru salarii! Impotență de…80 la sută!
Televiziunea publică și-a publicat raportul catastrofal. O veste proastă, din nou incompetență și cheltuieli fără număr. Doar la TVR Târgu-Mureș s-au cheltuit 4,8  milioane de lei, adică peste un milion de euro! Normal, grosul au fost salariile, peste 700.000 de euro la 59 de angajați! DNA, verifici ce umflă  ăștia la TVR familie?! Și cine umflă cei  60.000 de  euro drepturi de autor și convenții civile?! Și pentru  știință, veniturile totale ale postului nu ajung la o cincime din fondul de salarii!

http://www.tvr.ro/raport-de-activitate-pe-2014_12121.html#view


Stelian Tanase, directorul TVR, a trimis Guvernului Romaniei o scrisoare prin care cere un sprijin financiar pentru "cheltuielile logistice și tehnice" ale transmisiunilor Jocurilor Olimpice de Vară de la Rio de Janeiro din 2016.

Potrivit documentului, prezentat de Paginademedia.ro, suma necesară s-ar ridica la 560.000 de dolari. "Deși cheltuielile tehnice vor fi mai mici decît cele de la JO de Vară de la Londra 2012, ele depășesc posibilitățile financiare ale TVR", se arată în scrisoarea șefului TVR.

"Televiziunea Română deține drepturile TV exclusive pentru această competiție sportivă și va transmite în direct sau înregistrat în jur de 400 de ore pe TVR 1, TVR 2, TVR 3 și TVR HD, plus interviuri, reportaje si corespondențe pentru jurnalele sportive și știri cu și despre sportivii români de la JO.

Situația financiară a TVR nu s-a îmbunătățit, astfel incît, alături de colegii din Consiliul de Administrație (CA) al Televiziunii Române, vă solicit susținerea Guvernului în vederea transmiterii Jocurilor Olimpice de Vară 2016 din Brazilia.

În aceste condiţii, adresăm Guvernului României solicitarea de a ne sprijini financiar pentru cheltuielile logistice şi tehnice ale transmisiunilor Jocurilor Olimpice de Vară Rio 2016, în valoare de 560.000 USD", își argumentează demersul conducerea Televiziunii publice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.