miercuri, 14 septembrie 2016

Escrocul Maior și stadionul cu probleme al sectantului întreținut din banii publici



Escrocul Maior și stadionul cu probleme al sectantului întreținut din banii publici
Mergeți la stadion și muriți pentru ca escrocul să vă ia banii TV care sunt datorați bugetului local, din moment ce sectantul nu plătește din banii lui și se folosește de milioanele de euro primite ilegal și pe carnet de partid pentru familionul de nivelul intelectual cunoscut.
Prosport zicere:

    Cristian Scutariu

Că România nu învaţă din greşeli e un lucru cunoscut. Că România fotbalistică nu doar că nu învaţă, ba chiar le repetă, ei bine asta e o certitudine. Suntem campioni în a rata întâlnirea cu bunul simţ, cu logicul, cu raţiunea. Şi în Liga 1 puţine lucruri sunt mai defecte decât la Târgu Mureş.

Acest text nu este despre existenţa dubioasă a unui club înglodat în datorii. Despre promisiunile mincinoase făcute de şefii lui ASA, cei care au adus fotbalişti cu nume, au profitat de plusul de valoare, însă au uitat să îi plătească. Nu e despre salariul de 2200 de lei pe care îl avea Mutu şi nici despre datoria de 700.000 de lei către Gabi Mureşan. Este despre nesimţirea unor oameni ce n-ar mai trebui lăsaţi în fotbal. Stadionul de la Târgu Mureş este dovada faptului că merge oricum, că nu există norme de siguranţă şi că, dacă eşti prieten cu Joma şi cu FRF, totul e posibil.

Ambulanţa a avut nevoie de minute bune pentru a ajunge la locul în care un suporter dinamovist avea probleme. Asta pentru că medicul ambulanţei principale nu era de găsit şi a fost nevoie să fie adusă ambulanţa de rezervă. Aţi văzut imaginile? Nu aveau cheie la poarta de acces din colţul celălalt, medicii au intrat la pacient doar pe o uşă mică, strâmtă, în cuşca aia pentru oaspeţi. Apoi, ambulanţa a aşteptat la colţ până când pacientul a fost coborât din acel loc cu acces limitat. E acelaşi stadion în care nu există nici condiţii pentru presă. În cutia de termopan construită pentru aşa ceva nu există internet, încălzire sau ventilaţie, nu există curent electric pentru toată lumea şi, cel mai important, nu există vizibilitate.

Sigur, problemele nu se pot compara, sănătatea oamenilor e mai importantă decât vizibilitatea jurnaliştilor. Însă imaginea de ansamblu e ajutată de exemplele astea. Avem parte de o invenţie hidoasă care se încăpăţânează, pe minciuni şi promisiuni false, să existe doar pentru a încasa drepturi TV. Cu complicitatea şefilor fotbalului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.