miercuri, 14 septembrie 2016

Hoții etnici PNL cu interese etnice pentru târguri și școli de arte și meserii - recidivează, în orașul mega-hoției românești, Târgu-Mureș!



Hoții etnici PNL cu interese etnice pentru târguri și școli de arte și meserii - recidivează, în orașul mega-hoției românești, Târgu-Mureș!
Pentru că banditul etnic suprem și cu mită etnic luată în Primăria Târgu-Mureș  are de cheltuit banii publici pe gașca etnică obișnuită, s-au inventat târgurile și revista de arte și meserii. Cum 50.000 de lei cu dedicație etnică e prea puțin pentru fiecare dintre cele două ediții, bandiții inventează ediția a treia, cu alți parteneri și mai se vorbește de așa-zisa școală de arte și meserii. Hoție românească în dezvoltare, preț în creștere pentru hoții români,  iar tribunalul întârzie cu condamnarea hoților cu furtul ASA și cu mite Musgociu și Coral în primărie. Sfântă hoție românească, UDMR, ca de obicei, complice!
P.S. Comunicat al scursurii bilingve, guristul consiliator de retardat al lui Florea, în nuanță obișnuită și agramată!

DNA Târgu-Mureș, atenție la hoțiile Târg de arte și meserii și decontările banditului etnic PNL pentru reviste cu același scop din primăria mega-hoțiilor târgumureșene și cu mituiții PNL încă la locul furturilor




DNA Târgu-Mureș, atenție la hoțiile Târg de arte și meserii și decontările banditului etnic PNL pentru reviste cu același scop din primăria mega-hoțiilor târgumureșene și cu mituiții PNL încă la locul furturilor
Cum bandiții lui Florea au făcut praf 100.000 de lei pe două ediții Târg de arte și meserii și dedicații etnice, atenție, DNA, bandiții fac a treia ediție fără firmele private abonate, ci cu alți parteneri. Să ghicim, o nouă dedicație a banditului etnic pe gașca românească susținută de porc?




Şcoala de Arte şi Meserii prioritară la Tîrgu Mureş!
Marţi, 13 Septembrie 2016 07:45 | Imprimare | Email



Marime text:





Primarul municipiului Tîrgu Mureş, dr. Dorin Florea s-a întâlnit luni 12 septembrie cu agenţi comerciali din domeniului sănătăţii, esteticii şi sportului, pentru o discuţie cu privire la înfiinţarea unei Şcoli de Arte şi Meserii la Tîrgu Mureş. Aceste proiect are ca obiectiv atragerea tinerilor spre specializările care au pierdut tot mai mult teren în ultimii ani.

„Am dorit să stabilesc această întâlnire în prima zi de şcoală şi nu am ales întâmplător această dată. Este un proiect foarte important, care trebuie implementat cât mai repede, pentru ca tinerii să fie atraşi de a învăţa o meserie. Întreaga Românie, oraşul nostru au nevoie de o stare de normalitate. Lipsa forţei de muncă îşi spune cuvântul în toate domeniile, iar acest lucru va influenţa în mode cert viitorul. În toate meseriile, chiar supracalificate, găseşti autodidacţi, dar asta nu înseamnă profesionalism. De aceea, vă propun un parteneriat corect, absolut normal într-un oraş în care meseriile au fost la loc de cinste," a declarat primarul Dorin Florea.

Pentru a atrage tinerii spre meseriile căutate pe piaţa muncii, Primăria Tîrgu Mureş organizează Târgul de Arte şi Meserii, etalon pentru oraş. În cadrul acestui eveniment vor fi prezentate meseriile pe care atât elevii cât şi părinţii le pot alege pentru viitor. Cea de-a treia ediţie din acest an a Tîrgului de Arte şi Meserii va avea loc pe data de 23 octombrie, prilej cu care va fi lansat cel de-al doilea număr din „Revista de Arte şi Meserii", editată de Primăria Tîrgu Mureş, revistă unică în ţară. Acest număr al revistei va conţine în mare parte articole importante din domeniul sănătăţii, esteticii şi domeniile conexe, în paginile căreia se vor regăsi târgumureşenii care au un cuvânt de spus în meseriile lor.  „Cer ajutor profesioniştilor de pe piaţă. Este şi motivul pentru care organizăm aceste întâlniri, să încheie un parteneriat cu Primăria Tîrgu Mureş, împreună să dăm calitate oraşului nostru. Cu ajutorul profesioniştilor putem stârni pasiunea copiilor noştri, acolo unde şcoala a eşuat. Avem nevoie de sfaturi pe fiecare domeniu, avem nevoie de tot ce înseamnă tehnologie de vârf şi meserie învăţată cu pricepere şi nu în trei luni. Dacă pornim acum, peste 10 ani oraşul acesta va fi altfel. Şcoala trebuie să formeze omul şi profesionistul în acelaşi timp,"  a declarat primarul Dorin Florea.

Întâlnirea de astăzi a fost organizată de Primăria Tîrgu Mureş în parteneriat cu Universitatea Cultural Ştiinţifică şi Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Mureş.

Biroul de presă al primăriei



Atenție, DNA, la Târg de arte și meserii. Tot 50.000 de lei de spart de pungașii din Primăria Târgu-Mureș?!



Atenție, DNA, la Târg de arte și meserii. Tot 50.000 de lei de spart de pungașii din Primăria Târgu-Mureș?!
Bandiții lui Florea dovedesc apetență pentru scurs banii publici pe tot felul de găinari români din camarilă. Acest lucru se poate numi și Târgul de arte și meserii. 50.000 de lei folosiți anul trecut, înscrieri pe o gagică de la Dublin Irish Pub, Someșan cu afacerile cu primăria prin băiatu-su se conformează și cară elevii pentru ca porcul etnic să poată cheltui banii pe camarilă cretină și românească!
Anul acesta, pungașii fac iar târg, probabil tot pe madam aia de la Dublin Irish Pub. Atenție, hoții lui Florea au scos din banii publici și revista, pe care, probabil, o decontează tot pungașul jegos cu publicitatea, lepra cu cartel și notar, ca orice escroc român, după modelul monitorul primăriei, scos la biroul de presă și decontat pe zdreanța etnică cu firmă privată!


Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei din banii publici pe Târgul de arte și meserii!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei din banii publici pe Târgul de arte și meserii!
Ce nu vă spun bandiții din Primăria Târgu-Mureș sunt costurile: Târgul de arte și meserii, inventat  în parteneriat cu Someșan cel cu afaceri în familie cu primăria, pe fiu-su, cu probleme cu actuala nevastă, urmărită inițial pentru complicitate pentru votul vrut de banditul mare PDL pentru retardatul de subordonat cu fotbalul! DNA, verifici și cupele liceelor cu dedicație pe întreținutul Joma și pentru retardatul cu fotbalul?! 50.000 de lei, adică cam tot cât a dat porcul pedelist sindicaliștilor și poliției lipitoare de autocolante în campania hoțului PDL, pe motiv de sport cu sereiști ratați. Căutați intermediarii dintre bandiții PDL Mureș și hoții etnici din camarila banditului din primărie!
Primaria Municipiului Tg. Mures organizeaza "Targ de Arte si Meserii" in perioada 7-9 aprilie 2015.
Partener: Inspectoratul Scolar Judetean Mures

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.