vineri, 2 decembrie 2016

Bandiții lui Florea continuă să îi facă reclamă escrocului prins cu bani luați ilegal pe PFA făcut special pentru angajarea la șeful lui de partid. Hoție românească, calificată, ins în dosar cu mită Coral instrumentat la Cluj, dar cu percheziții la Târgu-Mureș, escroc beneficiar în familie și de furtul teren primit gratis și închiriat fictiv prin creatoarea de specimen, posibil pentru spălarea de bani publici!



Bandiții lui Florea continuă să îi facă reclamă escrocului prins cu bani luați ilegal pe PFA făcut special pentru angajarea la șeful lui de partid. Hoție românească, calificată, ins în dosar cu mită Coral instrumentat la Cluj, dar cu percheziții la Târgu-Mureș,  escroc beneficiar în familie și de furtul teren primit gratis și închiriat fictiv prin creatoarea de specimen, posibil pentru spălarea de bani publici!
Consilierul primarului Claudiu Maior a fost prezent marţi, 29 noiembrie a.c. la Grădiniţa nr. 16 din Tîrgu Mureş. „Vreau să o felicit pe doamna directoare, care a depus toate eforturile, alături de primărie, pentru ca această unitate de învăţământ să se ridice la standarde înalte. Vreau să precizez că Primăria Tîrgu Mureş a investit nu mai puţin de cca 80 de miliarde de lei pentru ca procesul de învăţământ să se desfăşoare la cote maxime. Am reabilitat toată grădiniţa, bucătăria, sălile de curs, grupurile sanitare etc. Şi-i asigurăm pe târgumureşeni că aceste investiţii vor continua şi pe viitor", a subliniat consilierul Claudiu Maior.

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale
P.S. Escrocul și-a adus și ratatul bilingv în primărie și vă cheltuiește banii publici prin dementul de intermediar cu șantaj în presă și bani prin notar. Ca să înțelegeți cum leprele etnice fură românește, sub nasul SRI Mureș și cum escrocul trebuia, cum vroiau bandiții ăștia și scursurile ex. SRI care beau cu el în stradă, să fie primarul Târgu-Mureșului! Noroc că ANI A prins escrocul și DNA îl cercetează pentru mită Coral după cele două ședințe conduse de escroc! Atenție, DNA, furtul pentru Coral a fost numit bani de habitat și nu se colectează în fond special, cum spun angajații primăriei! Demența etnică, furt pur românesc, slugile etnice din servicii alături, maghiarii tac?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.