sâmbătă, 3 decembrie 2016

Bandiții lui Florea l-au băgat pe escrocul Claudiu Maior și în cutia poștală. Sfânta hoție românească a dementului numărul 1!



Bandiții lui Florea l-au băgat pe escrocul Claudiu Maior și în cutia poștală. Sfânta hoție românească a dementului și hoțului etnic numărul 1!
Cum mituitul și hoțul calificat din primărie PNL nu a reușit să bage jegul la butoane, de ce să ne mirăm că hoțul numărul 1 al Târgu-Mureșului îl folosește pe escrocul Maior în campania pentru strâns voturi pentru hoția PNL?! Atenție, DNA, banditul l-a angajat pe cacademicianul siletinei cu PFA făcut cu o zi înainte și încă nu am auzit că escrocul - prezent atunci și în CL și pe PFA la banditul lui brașovean care l-a făcut un fel de... om - să dea banii furați, peste 35.000 de lei anual, înapoi! Plus că banditul a dat bani ilegal escrocului Maior, pe ASA, la fel și un teren închiriat fictiv pe bani publici de clubul mă-sii escrocului. Iar dosarul cu mită Coral e la Cluj, după ce exact Maior a dat banii în ședință  de CL, la firma de rahat, hoție sub numele Taxă Habitat. Atenție, DNA, scursurile lui Florea și șoferașul inept s-au înconjurat de alcooliștii foști la SRI (nu Mureș) și puși pe făraș după glume cu pistoale și alcool, aveți borfași din Armată și Jandarmerie lână jegurile etnic PNL și aveți jeguri etnice și în CL, ilegal,  după sentințe ale tribunalelor specializate!
P.S. Lichelele din PNL cum acceptă în partid gunoiul pentru care dementul a dat afară doi viceprimari PNL? Înțelegem protecția pentru persoane cu dizabilități grave nu doar la educație și familia disfuncțională sau cum? Clar și... Clara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.