sâmbătă, 3 decembrie 2016

Târgumureșeni, aveți legea cu care trimiteți borfașii din CL la plimbare pentru favorizarea infractorului și acceptarea pungașilor condamnați definitiv și cu interdicție de a alege și a fi aleși. Mafia româno-maghiară în slujba dementului etnic!



Târgumureșeni, aveți legea  cu care trimiteți borfașii din CL la plimbare pentru favorizarea infractorului și acceptarea pungașilor condamnați definitiv și cu interdicție de a alege și a fi aleși. Mafia româno-maghiară în slujba dementului etnic!

Legea 215: cum sunt trimiși la plimbare slugile inepte Psd, udmr si pnl ale penalului și mituitului Dorin Florea, din CL. Atenție, bandiții refuză să fie parte civilă, pentru a acoperi dementul hoț numărul 1 al istoriei Târgu-Mureșului!
Consiliul local poate fi dizolvat prin referendum local, organizat în condiţiile legii. Referendumul se organizează ca urmare a cererii adresate în acest sens prefectului de cel puţin 25% din numărul cetăţenilor cu drept de vot înscrişi pe listele electorale ale unităţii administrativ-teritoriale.

(4) Cheltuielile pentru organizarea referendumului prevăzut la alin. (3) se suportă din bugetul local.

(5) Referendumul local este organizat, în condiţiile legii, de către o comisie numită prin ordin al prefectului, compusă dintr-un reprezentant al prefectului, câte un reprezentant al primarului, al consiliului local şi al consiliului judeţean şi un judecător de la judecătoria în a cărei jurisdicţie se află unitatea administrativ-teritorială în cauză. Secretarul comisiei este asigurat de instituţia prefectului.

(6) Referendumul este valabil dacă s-au prezentat la urne cel puţin jumătate plus unu din numărul total al locuitorilor cu drept de vot. Activitatea consiliului local încetează înainte de termen dacă s-au pronunţat în acest sens cel puţin jumătate plus unu din numărul total al voturilor valabil exprimate.


Portal > Tribunalul MUREŞ  > Informaţii dosar
Informaţii dosar

Informaţii generale

Părţi

Şedinţe

Căi atac

Citare prin publicitate

Informaţii generale
Nr. unic (nr. format vechi) :       1883/102/2016/a1
Data inregistrarii    16.09.2016
Data ultimei modificari:   28.11.2016
Sectie:          Secţia Penală
Materie:       Penal
Obiect:         măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară
Stadiu procesual:   Fond

Părţi
Nume Calitate parte
FLOREA DORIN  Inculpat
CIOBAN MARIA Inculpat
MUNICIPIUL TÂRGU MUREŞ         Parte vătămată
GHERE VASILE  Intimat AVOCAT
ODOBLEJA VIORICA   Intimat AVOCAT

Şedinţe
12.12.2016
Ora estimata: 09:00
Complet: CF 6 (VO)
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:   

28.11.2016
Ora estimata: 09:00
Complet: CF 6 (VO)
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Pentru studierea de către avocati a concluziilor parchetului, amână cauza la 12 decembrie 2016, ora 9, 00.
Document: Încheiere de şedinţă    28.11.2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.