joi, 14 iunie 2012

Adevărul doare pentru Pro TV. De aceea ei spun că târgumureșenii au… renunțat la sistemul de centralizare, nu că niște jigodii cu interese au închis centralele termice și le-au demolat pe bani publici!


Adevărul doare pentru Pro TV. De aceea ei spun că târgumureșenii au… renunțat la sistemul de centralizare, nu că niște jigodii cu interese au închis centralele termice și le-au demolat pe bani publici!
Toată lumea știe că niște jigodii puse pe vândut centrale de apartament au sabotat Energomur și au votat noua termie, o găinăria care le permitea să dea afaceriștilor din preajmă prilej să își vândă centralele de apartament! Găinăria a fost și pe placul șmecherașilor din primărie, tot dintre cei care au venit cu manipularea cu vandalii știuți doar de foștii SRI-iști, care au și pus la cale licitații pentru școli, grădinițe, creșe, iar trepădușii care ne conduc au mai luat și credite de vreo 6 milioane de euro pe oraș. Toată lumea știe astea, mai puțin cei de la Pro TV, care susțin că în 2010, peste 17.000 de localnici au renunțat la sistemul centralizat de termoficare și și-au montat centrale proprii de încălzire. Nimic despre gunoaiele de interes portocaliu, nimic despre demolarea pe bani publici (50.000 de euro din banii fraierilor de târgumureșeni doar pe centrala de la Grand!), prin afacerea primăriei! Această primărie care nu plătește intenționat datoriile către furnizor, ca gunoaiele cu afaceri care sunt ploșnițele instituției să pună mâna și pe partea de oraș pe care nu au putut să o folosească pentru că cetățenii au rămas pe centrale de apartament! DNA, anchetezi interesele mafioților care au pus mâna pe centrale, pe spații, care au afaceri mână în mână cu dezvoltatori imobiliari și modul în care niște golani au păgubit târgumureșenii, obligându-i să investească mii de euro în centrale de care jigodiile de partid nu vroiau să audă acum vreo 3 ani  și dădeau chiar avertismente și amenzi celor care îndrăzneau să se decupleze? DNA, ia măsuri contra mafiei și împotriva troglodiților care manipulează târgumureșeanul, îl mint și mai și vin cu expirații de la SRI care fac rahaturi de derbedeu politic, deși sunt funcționari publici !
Peste 6.000 de targumureseni au ramas fara apa calda dupa ce societatea de termoficare a suspendat pe termen nelimitat incalzirea. Masura vine dupa ce societatea a reziliat contractul de concesiune incheiat in 2010 cu Primaria Targu Mures.

Motivul pentru care contractul a fost reziliat este datoria mare acumulata de municipalitate. Mai precis, administratia locala nu si-a achitat obligatiile contractuale, iar din aceasta cauza societatea de termoficare nu a reusit sa-si onoreze lunile trecute obligatiile de plata catre furnizorul de gaze.

Cele 15 centrale termice ale societatii furnizoare de agent termic au fost inchise, iar apartamentele racordate la sistem au ramas fara apa. Potrivit societatii de termoficare, datoria municipalitatii se ridica la aproape 3,5 milioane de lei, in timp ce consumatorii au acumulat o datorie de peste 1,6 milioane de lei. In ceea ce piveste datoria societatii de termoficare catre E. On Gaz, suma depaseste 1,9 milioane de lei. Cu alte cuvinte, muresenii afectati nu au alta varianta decat sa-si instaleze centrale de incalzire.

In 2010, peste 17.000 de localnici au renuntat la sistemul centralizat de termoficare si si-au montat centrale proprii de incalzire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.