vineri, 22 iunie 2012

Am scăpat de Maior. Pe când și de afacerile primăriei pe firma Siletina cu care a intrat acesta în primărie și de afacerile conduse de neamurile sale?!


Am scăpat de Maior. Pe când și de afacerile primăriei pe firma Siletina cu care a intrat acesta în primărie și de afacerile conduse de neamurile sale?!
Avem viceprimari ! Prin vot democratic, adică unul de UDMR și unul de la PNL. Politrucii lui Florea care au inventat o campanie contra lui Brișcaru au luat-o peste bot. Viceprimarul inventat de Florea, amicul lui care s-a jucat anterior de-a consilierul PRM, apoi s-a plictisit și a  devenit consilier PDL, prostindu-i pe…proștii de PRM-iștii care au crezut că l-au prins pe dumnezeu de picior dacă folosesc autobuzele ca suport de propagandă electorală, insul care făcea lobby în consiliul local pentru scumpirea biletelor în folosul firmei sale pe care nu o mai deținea, desigur, oficial, insul a cărui numire a fost considerată ilegală de către Curtea de Apel Cluj-Napoca, insul care s-a bucurat doar în ultimii 4 ani de vreo 7 anunțuri de licitație pe licitatiapublică pentru transporturile terestre ocazionale ale Primăriei Târgu-Mureș (DNA, poate ne spui ce transportă șmecherașii ăștia pe echivalentul a sute de mii de euro anual?!), Maior, spune pa și pusi! Destul pentru un om pus cu japca de gașca lui Florea și dovedit ca ocupant ilegal al postului, iar jigodiile portocalii și băieții cu ochi albaștri care prestează pentru adunătura lui Florea nu au decât să plângă, data viitoare poate nu mai sapă indivizii (cu D de la democrat, cică, în titulatura partidului) liberalii, ca să își pună copilul de mingi și afaceri.  Dar nu e bai, poate se mai supără Florea o dată și mai sapă niște viceprimari spunând că nu le va da sarcini, de parcă individul e pe moșia proprie în orașul Stalin (Brașov, pentru necunoscători)! Hai, sictir, e oraș manevrat și furat etnic, în care și SRI se implică (cel puțin prin foști angajați, pentru că actualii nu își asumă rahaturile din ziare și de pe siteuri), e vreo problemă să îi prostești din nou pe fraierii care au votat să nu fure ungurul ceea ce poate fura cu nesimțire românul?
Și dacă tot vorbim de afacerile lui Maior, DNA, un mic control la FCM, ca să știe statul și târgumureșenii unde sunt banii și cum au fost cheltuiți banii din drepturile de televiziune, cum a jucat FCM ca și continuatoare a secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare,  șmecherie care i-a permis să nu stea 3 ani în a doua divizie, pentru că bandiții de la partid aveau nevoie de băgat bani puhoi și de imagine pe amărâții ăia puși să îmbrace și tricourile de partid: portocaliu-albastru, ca să se știe cine trage sforile în Târgu-Mureș, gașca de la PDL!
P.S. Dacă Clau-gol nu mai prestează în primărie el mai poate juca fotbal cu șefii de asociație de proprietari care sunt puși să ceară parcări și parcuri care să fie realizate de abonații PDL și pe banii proștilor de târgumureșeni și cum justifică insul deplasarea cele 10 abonamente date proștilor de șefi de asociație și decontarea galeriei care se plimbă gratuit pe autobuze și intraă gratuit la Weekendul pentru care prostimea trebuie să plătească 5 lei intrarea?!
Curtea de Apel Cluj a desființat ieri prima hotărâre a Consiliului Local Tîrgu-Mureș, prin care Claudiu Maior a fost ales de către colegii săi consilieri în funcția de viceprimar. Sentința face următoarea precizare:

    Admite recursul declarat de PNL -Filiala Mureş împotriva sentinţei civile nr. 1209 din 12.11.2010, pronunţată în dosarul 1446/102/2009 al Tribunalului Mureş pe care o modifică în sensul că admite, în parte, acţiunea formulată de reclamantul PNL-Filiala Mureş în contradictoriu cu pârâtul C.L. al municipiului Târgu Mureş şi în consecinţă:

    - dispune anularea HCL Târgu Mureş nr.267 din 23.12.2008.

    -respinge capătul de cerere privind anularea tuturor Hotărârilor adoptate la data de 23.12.2008
Sursa: punctul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.