duminică, 17 iunie 2012

Cine verifică cât a primit Iris pentru Zilele târgumureșene și dacă concertul nu a fost la pachet cu concertul pentru pomenirea victoriei lui Florea?


Cine verifică cât a primit Iris pentru Zilele târgumureșene și dacă concertul nu a fost la pachet cu concertul pentru pomenirea victoriei lui Florea?
La 8 zile distanță de un concert pe bani publici, din cadrul Zilelor târgumureșene, politrucii din primărie și presa de partid îi invită pe târgumureșeni la un concert pentru câștigarea primăriei de către cameleonul politic Florea. Desigur, nu apare nici un sponsor pe afiș sau în comunicat, ceea ce indică găinăria că târgumureșenii au concert din banii lor pentru proslăvirea candidatului PDL, pentru că insul nu a candidat ca independent, ci reprezentant al termitelor portocalii. Și cum la Târgu-Mureș s-au mai întâmplat minuni de genul un cantautor vine și cântă la un eveniment cu bilete, organizat de un ins din preajma celor din primărie, iar la 7 zile primăria îl aduce pe cantautor pe bani publici, posibil cu decontarea a două evenimente pe un eveniment public, gașca din primărie trebuie să răspundă la întrebarea cât a dat Irisului și dacă banii târgumureșenilor au fost pentru două concerte, nu pentru unul! Cum am avut parte în campanie electorală de pungașii subordonați lui Florea care au pus pe bani publici autocolante (atenție, primăria lui Florea are afacerea autocolante A4 pe o firmă din Sângeorgiu de Mureș care se pare că deține și magazinul FCM!), de investigat dacă vreun prostălău iremediabil pe bani publici nu a folosit banii dumneavoastră pe propagandă pupincuristă pentru șef și a premeditat atacul vandalilor, sub supravegherea sereiștilor foști sau chiar actuali!) și cum am avut precedentele cu cântec Hrușcă, gașcă din primărie câți bani ai târgumureșenilor ai dat pe concertele Iris și cine anchetează folosirea banilor publici pe afaceri de promovat șmecherii de partid?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.