joi, 14 iunie 2012

Florea se ia de Anastase. Anastase nu spune nimic de cum și-a pus ăsta vice ilegal, cum face primăria condusă de el afaceri pe șmecheri de pedeliști și cum fac fraierii de funcționari publici și sereiștii expirați propagandă și manipulare pentru el!


Florea se ia de Anastase. Anastase nu spune nimic de cum și-a pus ăsta vice ilegal, cum  face primăria condusă de el afaceri pe șmecheri de pedeliști și cum fac fraierii de funcționari publici și sereiștii expirați propagandă și manipulare pentru el!
Florea dă în femei! Adică în femeia de partid, care vine din organizația de femei cu sprijinul bărbaților, pentru că organizație de bărbați nu există în nici un partid! Și dacă grangurii bagă femeile în față pot să le și certe, nu?!  Te crezi la discotecă, o întreabă Dorin Florea, primar etnic de Târgu-Mureș pe Roberta Anastase. Desigur, dacă femeia era bărbată îi răspundea: Dar tu crezi că ești moșia lui maică-ta? Pentru că nu Roberta are afaceri pe instituție cu foștii pușcăriași și denunțători la DNA, nu Roberta își pune copilul minune ținut pe bani publici, Maior ca viceprimar, nu Roberta face licitații pentru afacerile lui Maior, Poruțiu, Borșan și alții subordonați din partid, nu Roberta are sprijinul cretinilor cu statut de funcționar public, nu Roberta se folosește se SRI-iști expirați sau în funcție. Un motiv ca femeia să fie bărbată și să îi dea replica individului care se crede, ca orice parașutat, stăpân în orașul care l-a tolerat și care este controlat etnic, cu afaceri de partid, cu mafia economică și cu manipulări de securiști întârziați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.