sâmbătă, 30 iunie 2012

Manipulare electorală pentru Florea - în limba română! Vandalii pe înțelesul românilor, manipulare jegoasă și etnică!


Manipulare electorală pentru Florea - în limba română! Vandalii  pe înțelesul românilor, manipulare jegoasă și etnică!
Că Târgu-Mureș este un amărât de târg în care derbedeii de români fac orice pentru a pune mâna pe oraș pe motiv etnic, ca să nu fure ungurul ce poate fura românul, nu e secret. Ce le-a fătat mintea marilor români, ajunși să fie disperați că vin oamenii lui Frunda și  câștigă primăria: manipularea prin scrisori deschise adresate târgumureșenilor români și maghiari, în plicuri închise și livrate la domiciliu și prin autocolante și comunicate de presă adresate doar românilor, speriați că vin vandalii din partide (desigur, udemeriștii !)
Episodul 1. Afacerea scrisoare deschisă și bilingvă adresată târgumureșenilor în plic închis și băgat de bandiți în cutie poștală a fiecăruia!
Pentru că unor cretini de români le tremură chiloții și unii  au făcut/pot face golănii pe bani publici pentru propaganda lui Florea se inventează afacerea Scrisoare deschisă. Judecând după titlu, așa ceva se publică în ziare, nu se bagă în plic sigilat. Și dacă e adresată…târgumureșenilor, de ce e adresată târgumureșeanului în cutia lui poștală? Dar cretinii banului public nu le au cu logica, ei doar fac găinării în numele românismului și pe banii publici. Scrisoarea în cauză e de propagandă pentru Florea, care îl ia peste picior peste Frunda. Desigur, tâmpiții de târgumureșeni trebuie să perceapă asta exact cum au scris-o politrucii din primărie: un amărât de ungur, candidat, e pus la punct de tătucul Florea, care le știe el mai bine, nu de către candidatul Florea, așa cum ar fi fost normal, dacă era articol plătit de pedeliști! Dovada cea mai bună că găinarii din primărie v-au folosit banii publici pe campania lui Florea este și traducerea articolului, pe verso, semnătura individului în calitate de primar, așadar act oficial pe bani public, ce rahat de partid, că javrele din PDL nu dau bani pe campania lui Florea! Asta bilingvă e ca să înțeleagă și maghiarii cum nemernicul de Frunda îndrăznește să pună la îndoială afacerile făcute de Florea, chira dacă nu erau cele pe subordonații lui de partid, gen Maior, Borșan, Poruțiu, Roman ș.a.m.d.
Episodul 2. Găinăria vandali pentru Florea, doar în limba română. Pentru că vandalii sunt… maghiari sau usliști!
Niște cretini sadea și politruci recunoscuți pun pe siteul primăriei un comunicat de presă cu titlul Comunicat de presă. Desigur, doar în limba română, pentru că doar românii proști trebuiau să conștientizeze pericolul vandalilor din partide (desigur, nu PDL și cu țintă la USL și UDMR). Alți prostovani fără diplomă, pupincuriștii de polițiști comunitari sunt prinși noaptea punând autocolante cu același text, acum fără mențiunea Comunicat de presă, dovadă că bandiții au judecat o secundă.   Când sunt prinși bandiții, comunitarul șef Bretfelean, cel zburat din SRI Maramureș, e luat în brațe de Florea care spune: Bretflean știe ce spune, e fost SRI-ist! Așadar, la Târgu-Mureș acesta nu e funcționar public, e fost SRI-ist, ca să se acopere marea manipulare! Desigur, nici SRI Mureș, suspectat că îi face pe plac lui Florea și joacă după cum îi cântă, ca un urs, nu condamnă golănia și nu anchetează ceea ce pretinde că știe un dat afară din servicii, adică ce nu știu actualii SRI-iști. Desigur, securiștii de tip nou și alte servicii și direcții anticorupție primesc, după cum s-a auzit, din Târgu-Mureș sesizările cuvenite, acum de văzut dacă inșii pe bani publici au curaj să și muncească contra derbedeilor. De reținut! Tembelii din primărie și comunitarii promovează materialul manipulator doar în limba română! Asta ca marele român verde să fie convins că vandalii nu pot fi decât lichelele de la UDMR care vor să îi ia jucăria lui Florea și afacerile de partid nesimțite ale camarilei sale! Jegul manipulării etnice nu este decât definitoriu pentru bandiții din PDL și politrucii din primărie, pentru că organele de propagandă ale inșilor de pe lângă partid și presa controlată cu publicitate și chirii vine cu alte manipulări etnice. Dacă Frunda îndrăznește să candideze apare un inexistent profesor Gall care îl combate, tot așa cum dacă există tendința să se aleagă un pesedist viceprimar apare un alt om invizibil, Ciprian, care să-l scuipe în cap pe cel care nu agreează învârtelile găștii nesimțite PDL. Băieții au învățat totuși ceva: nu poți să înjuri un maghiar cu un nume românesc și viceversa, pentru că nu ține la propagandă, așa că trebuie să îi dai un nume fictiv din etnica respectivului. Un  sfat pentru cei atacați de omul invizibil! Dați gunoaiele alea de organe de presă în judecată pentru calomnie și o să plătească fraierii până li se apleacă!


Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.

Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.

Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând - prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă - tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.

Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.