luni, 11 iunie 2012

Planul lui Florea: concerte pentru slava proprie. Pe bani publici?!


Planul lui Florea: concerte pentru slava proprie. Pe bani publici?!
Pe un anume Plan al lui Florea, facebook de propagandă pentru pedelist, scrie ceea ce este asumat în organele de propagandă portocalii:

Am luat nota 10 !
Multumesc Tirgu Mures!!
Multumesc romani!!
Multumesc maghiari!!
Multumesc celor care ati stat pe Facebook alaturi de mine pe parcursul acestei campanii electorale si m-ati ajutat sa le arat tuturor lucruri pe care nu aveam cum sa le comunic prin alte mijloace!
Cu acordul vostru, a sosit momentul ca in Tirgu Mures sa avem o zi a prieteniei, bunei convietuiri si armoniei romano-maghiare.
Astfel, ziua de 11 iunie va fi “Ziua Armoniei”. Va astept in fata primariei, maine, luni, 11 iunie, ora 20:00.
Am auzit ca vine Holograf si Neoton Familia :))
Dorin
Insul semnatar zice că e Ziua armoniei, după ce a semnat mizerie de propagandă electorală și de manipulare grosolană cu…vandalii din alte partide, pe bani publici, fiind semnată și cu antet și distribuită de cretinii de comunitari pe bani publici și în timpul serviciului! Până când DNA se mișcă, ca să verifice abuzurile, curată armonie în capetele unora, atunci când Târgu-Mureș este doar orașul în care se votează ordinar, etnic și ajung să folosească și foștii securiști cu manipulările aferente și tu ai candidat mereu susținut de românii disperați ca să nu fure ungurul ce poate fura românul.
Holograf și Neoton, dar Holograf a a fost de Zile…Se decontează concertul pe partid sau prostimea plătește, iar, din buget? Și nu cumva concertul vine la pachet cu prestația plătită pe bani publici din Zilele târgumureșene? Cât ne costă concertele astea cu abonații primăriei (gen Holograf, Iris)? Poate se impune ca alți abonați ai lui Florea să îi facă cadou șefului un concert pe banii lor, adică alde Maior, Poruțiu, Cătană, Borșan, Bența și politrucii din primărie, prefectură și alții cu afaceri cu primăria!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.