joi, 7 iunie 2012

Prostovanii din primăria Târgu-Mureș se joacă cu apa caldă. În campanie electorală. Să primească ce merită!


Prostovanii din primăria Târgu-Mureș se joacă cu apa caldă. În campanie electorală. Să primească ce merită!
Cum nu putem uita că mega-șmecherașii cu carnet de partid au pus la cale noua termie, adică motiv să își vândă centralele termice de apartament, să cumpere pe firme abonate centrale pentru școli și grădinițe, să ia credite de 6 milioane de euro pe Țiriac, dacă nu greșim banca, pentru a milogi pe cei care nu au bani să își pună centrale, să pună mâna pe spațiile Energomur și pe centralele acesteia, care sunt dărâmate de gangsterii din primărie pe bani publici  (200.000 de lei costul doar la Centrala Grand!), ce urmează e în nota obișnuită. Șmecherașii ăștia care cred că orașul e a lor și a firmelor lor de partid bagă banii în diverse investiții gunoi de partid, pe diverși întreținuți care trăiesc pe bani publici, dar nu-și plătesc datoriile. Consecința votului  irațional, etnic, pur românesc! Ca să votați bine!
TTM dixit:

Peste 7.000 de mureşeni ar putea rămâne fără apă caldă şi căldură, din cauză că furnizorul de termoficare al oraşului a somat Primăria pentru plata datoriilor şi e decis să rezilieze contractul de furnizare a agentului termic în cazul în care nu-şi primeşte sumele restante. Datoria pe care Primăria o înregistrează este de circa 3.700.000 de lei, dintre care cea mai mare parte o reprezintă subvenţia pentru energia termică.

Circa 3.700.000 de lei. Aceasta este suma datorată de Primăria Tîrgu-Mureş companiei E-Star Mureş Energy, care furnizează apa caldă şi căldura pentru circa 7.000 de apartamente din oraş. Compania a somat Primăria, iar dacă nu-şi va primi banii va rezilia contractul de furnizare a agentului termic.


 „Am încercat în mai multe rânduri să discutăm cu Primăria Tţrgu-Mureş pentru a rezolva problema datoriilor faţă de E- Star Mureş Energy însă fără succes şi am ajuns în punctul în care am trimis o somaţie la administraţia locală”, a declarat Balogh Katalin, coordonator Relaţii Publice E-Star Mureş Energy.

Compania E-Star Mureş Energy acuză Primăria Târgu-Mureş de nerespectarea unor clauze ale contractului de concesiune.

 „Cei care s-au debranşat trebuiau să fie amendaţi. Aceasta este datoria Primăriei nu a companiei E- Star şi prin asta se asigură zona unitară de termie pentru E-Star. Ţevile care se taie în cazul ăsta sunt bunurile municipalităţii, deci e absolut datoria Primăriei să facă un pas în aceste cazuri. În acelaşi timp nu au plătit subvenţia la elenrgia termică în ultimele şase luni”, a mai spus Balogh Katalin, coordonator Relaţii Publice E-Star Mureş Energy.

Primăria n-a plătit nici facturile de apă caldă şi agent termic furnizat de compania E-Star Mureş Energy şcolilor şi grădiniţelor din oraş. Reprezentanţii companiei urmează să aibă mâine o discuţie finală cu autorităţile locale. Dacă nu se vor găsi soluţii, compania E-Star Mureş Energy e decisă să rezilieze contractul. Reprezentanţii Primăriei nu au putut fi contactaţi pentru a explica situaţia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.