vineri, 15 iunie 2012

SRI Mureș, o săptămână de la marea manipulare a fostului SRI-ist! Ca să nu se spună că SRI Mureș e în slujba lui Florea, se impune ieșirea la rampă a actualilor inși din servicii, cu lămuriri despre cine ce mizerie ilegală a făcut!


SRI Mureș, o săptămână de la marea manipulare a fostului SRI-ist! Ca să nu se spună că SRI Mureș e în slujba lui Florea, se impune ieșirea la rampă a actualilor inși din servicii, cu lămuriri despre cine ce mizerie ilegală a făcut!
Se împlinește o săptămână de la marea golănie de manipulare pro-Florea pe site-ul primăriei și pe autocolantele derbedeilor de la poliția comunitară, suficient de proști ca să fie prinși cu mii de autocolante la sediu. Cum s-a clamat siguranța cetățeanului și că unii se vor adresa organelor care să îi apere pe târgumureșeni și cum Florea a sărit să apere fostul SRI-ist Bretfelean, angajat ca funcționar public fără drept de găinării electorale: Bretfelean știe ce vorbește!, SRI Mureș este somat să spună de ce nu știe ce știu foștii lui  angajați, unde sunt sesizările pramatiilor, dacă ar fi fost ceva adevărat și cum s-a pus siguranța orașului în pericol cu bancurile proaste ale politrucilor PDL și altor cretini de gen. Aici nu e vorba de scrisul de articole cu pseudonime maghiare în ziare și pe siteuri, chestii puerile de propagandă pentru Florea, contra maghiarilor care candidau sau ocupau funcții pe care le vroiau fomiștii PDL,aici  e vorba de o manipulare acreditată de un ins care a fost în SRI și de tovarășul său de aiureli și minciuni și dacă nu vreți să se spună că SRI Mureș e în slujba lui Florea faceți lumină în marea excrocherie!
P.S. Cum tovarășilor de la comunitară le-au rămas mii de autocolante nelipite poate verifică cineva afacerea primăriei cu Media Factory International (s-au oferit 3000 de autocolante, pentru 1800 de euro și desigur, doar din întâmplare, autocolantele din marea manipulare aveau formatul respectiv - A4 - și erau puse de subordonați ai primăriei lui Florea! Verificați dacă neterminații cu propagandă PE BANII PUBLICI nu au premeditat atacul vandalilor și minciuna secolului la Târgu-Mureș, caz în care gașca din primărie trebuie să zboare, împreună cu alți funcționar publici politruci și pupincuriști!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.