duminică, 10 iunie 2012

USL a sesizat poliția cum că unii din primărie împart bani președinților secțiilor de votare!


USL a sesizat poliția cum că unii din primărie împart bani președinților secțiilor de votare! 
După ce găinarii din primărie au folosit antete și semnături în calitate oficială pe materiale decontate, probabil, din bani publici, după ce șmecherașii din PDL și primărie au făcut afaceri cu sondajele exact pe membru PDL, Munteanu(5000 de euro!), după ce porcii ăștia s-au folosit de siteul primăriei pentru propagandă pentru Florea, după ce securiștii  ratați  și de doi bani au pregătit marea minciună cu vandalii și s-au folosit de angajați pe bani publici (prostovanii de comunitari), bomboana pe coliva rataților o poate pune informația următoare: bani pentru președinții secțiilor de votare! Să vedem dacă și legal!
USL a sesizat Poliția și Biroul electoral de circumscripție nr.1 din Târgu Mureș că Mai multe apeluri din partea reprezentanţilor în secţiile de votare şi din partea candidaţilor USL au anunţat faptul că angajaţi ai Primăriei Municipiului Tîrgu – Mureş împart bani preşedinţilor de secţie de votare.

"Pe raza Municipiului Tîrgu-Mureş se deplasează autoturisme inscripţionate cu sigla Primăriei Tîrgu Mureş care distribuie plicuri cu bani preşedinţilor de secţie de votare motivând că sunt  pentru achiziţionarea de mâncare şi băuturi răcoritoare pentru membrii aflaţi în secţie", se arată în sesizarea USL. http://www.citynews.ro/mures/alegeri-locale-37/sesizare-primaria-imparte-bani-presedintiilor-sectiilor-228865/



citynews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.