sâmbătă, 3 august 2013

Fostul maior SRI Bretfelean, actualul director al poliției locale lipitoare de autocolante în campania derbedeului PDL Mureș, se plimbă în Grecia în delegația culturală!



Fostul maior SRI  Bretfelean, actualul director al poliției locale lipitoare de autocolante în campania derbedeului PDL Mureș, se plimbă în Grecia în delegația culturală!

Am ajuns să o vedem și pe asta. Fostul maior DRI Maramureș, pus la butoane de pungașii PD Mureș ca director al poliției locale, cu subordonați lipitori de autocolante în campania derbedeului PDL Mureș și acuzat de Florea ca fiind creierul afacerii vandali imaginari(Bretflean știe ce vorbește pentru că e fost ofițer SRI!), e plimbat de gășcari în… Grecia. Mai mult, insul povestește de proiecte culturale! O fi murit Maior sau avea acela alte afaceri și nu putea merge în Grecia și a ajuns fostul sereist să povestească  presei (de partid și cu  contracte pe intermediarii porcilor PDL Mureș care merg cu presa bovină la notarul afacerii cu duhoare de cartel românesc) cum e cu delegația și cu proiectele culturale?! Oare grecii știu că un ștab fost SRI a ajuns în țara lor sau nu le pasă, pentru că acl cal de dar nu se caută la dinți (ochi albaștri)?
A 9-a înfrăţire a Tîrgu-Mureşului cu un oraş din străinătate – la acest număr ajuns oraşul nostru care urmează ca în scurt timp să-şi primească un nou frate în Grecia. Oraşul Litochoro din regiunea Liptocaria, aflat chiar la poalele Olympului, urmează să semneze curând actele pentru oficializarea relaţiei. Tîrgu-Mureşul este la ora actuală înfrăţit deja cu 8 oraşe din 4 ţări: Ungaria, Turcia, Germania şi Republica Moldova. Aflată în Grecia chiar în timpul sărbătoririi centenarului de la unirea regiunilor Olympului, delegaţia mureşeană formată din reprezentanţi ai municipalităţii a fost onorată de propunerea primarului elen. ”În urma mai multor schimburi culturale organizate la poalele Olimpului, respectiv în regiunea Litochoro, localitatea Liptocaria, ce s-au concretizat în 7 tabere de pictură şi 10 schimburi culturale pe linia ansamblurilor artistice şi etnofolclorice, astăzi, primarul regiunii Lithochoro şi-a exprimat dorinţa ca această regiune să se înfrăţească cu Tîrgu-Mureşul.” a declarat Valentin Bretfelean - director executiv Poliția Locală Tîrgu-Mureș, membru al delegației murșene în Grecia.Datorită faptului că ansambluri de dans popular şi artişti participă de câţiva ani încoace deja la festivaluri, tabere şi consursuri în Grecia, această înfrăţire va fi încununată de o continuare culturală benefică ambelor oraşe. ”Pe noi ca tîrgumureşeni nu face decât să ne onoreze această propunere, vom acţiona de aşa natură încât schimburile interculturale între românii din Transilvania şi aromânii din zona Litochoro să continue.”a spus Valentin Bretfelean - director executiv Poliția Locală Tîrgu-Mureș, membru al delegației murșene în Grecia.La întâlnirea dintre oficialităţi au avut loc şi schimburi de cadouri. Tîrgu-mureşenii au oferit simboluri ale oraşului.  Iar grecii o carte reprezentativă a zonei Olympului. Actele pentru oficializarea înfrăţirii oraşelor vor fi semnate în curând, urmând ca Tîrgu-Mureşul să primească cel de-al 9-lea frate european. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/tirgu-muresul-se-infarteste-cu-un-oras-grecesc.html#sthash.ui3YjaHX.dpuf

Revenim cu aceleași întrebări adresate SRI Mureș:
1.     SRI Mureș, care este poziția ta față de  pericolul vandalilor, anunțat de borfași pe siteul primăriei și pe autocolantele lipite de polițiștii locali subordonați lui Florea?
2.     Care este poziția ta față de Florea, care creditează manipularea, spunând că fostul SRI-ist știe ce vorbește. De cînd foștii SRI-iști știu mai bine ca actualii SRI-iști ce se întâmplă în orașul cu vot etnic dirijat?
3.     Care sunt sancțiunile primite la SRI de Bretfelean?
4.     Unde sunt sesizările cum că pentru cineva se arogă atribuții de sereist, el fiind un amărât de funcționar public?
5.    Fiind renumele SRI în joc, unde este ancheta privind autocolantele cumpărate de primărie, asumate de Florea prin semnătură, prin care este prezentat Florea ca factor de ordine. Gașca din primărie are pe licitatiapublica exact afacerea autocolante A4, 3000 de bucăți, cu 1900 de euro din banii târgumureșenilor? Verificați folosirea banului public pe provocări etnice(mesajele fiind scrise în limba română!) și încercarea de a obține haos în oraș, punându-se în pericol climatul de liniște și ordine?
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures







Cod de identificare fiscala: 4322823



Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures



Telefon: +40 0265268330



Fax: +04 0365801856











Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL







Cod de identificare fiscala: RO28492078



Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures



Telefon: +40 757058059



Fax:







Detaliu produs / serviciu / lucrare







Denumire: Autocolante A4







CPV: 22462000-6 -



Materiale publicitare (Rev.2)







Unitate de masura: bucata







Data publicare: 01.04.2012 20:58







Descriere:



Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0











Detaliu achizitie







Denumire: [DA2850300]



Autocolante a€“ format A4
Cantitate: 3000.00
(bucata)
Data initiere: 23.04.2012 14:27

Data limita etapa: 26.04.2012 17:00
( Ofertare )
Pret maximal: 2.78 RON
(0.64 EUR)

“Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare. Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.
Descriere:



Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0

Citeste mai mult: Tichie de mărgăritar pentru șmecherii din primărie: autocolante de 1800 de euro!

Citeste mai mult: Autocolantele pentru diversiunea securistă a primăriei Târgu-Mureș – cumpărate de la Media Factory? Acțiune cu premeditare?! Verifică cineva de ce au fost capabili borfașii pe bani publici?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.