luni, 30 septembrie 2013

Dilematix – afectat și el de criza presei scrise!



Dilematix – afectat și el de criza presei scrise!
Nici măcar suplimentele pentru copii nu au o viață mai bună în peisajul presei scrise de astăzi. Cu speranța că nu vom asista la încă un deces, dăm cuvântul celor de la Dilematix:
Dragii nostri,

Asa cum poate ca unii dintre voi si-au dat deja seama, Dilematix se afla intr-un impas. Motivele sunt in mare parte financiare - costurile tiparului, faptul ca fiecare aparitie depinde de publicitate, dar si faptul ca presa scrisa, in general, e intr-o situatie destul de dificila acum etc. Incercam sa scoatem inca doua numere ale suplimentului - cel "de inceput de scoala" care ar fi trebuit sa fi aparut deja prin septembrie si cel de Craciun. Pentru anul viitor, avem deja cateva idei destepte care vor asigura, speram, supravietuirea lui Dile. Insa nu vom reusi fara ajutorul vostru sa demonstram ca exista o comunitate de copii talentati si creativi, interesati in continuare sa publice intr-o revista unica in tara noastra si care merita un viitor mai bun.
Pentru ca nu mai putem sa facem promovare, vom anunta tema pentru viitorul numar doar aici, pe e-mail, pe Facebook si pe site-ul Dilemei, cu o mare rugaminte - scrieti! :) Cele mai bune texte vor fi publicate ca de obicei in revista... desi nu mai putem promite premii si diplome, speram ca pentru voi conteaza in primul rand ca textele voastre sa ajunga la cititori. O alta rugaminte ar fi sa vorbiti cu prietenii si colegii vostri, poate vor sa scrie si ei... Cu cat suntem mai multi cu atat sansele lui Dilematix de a exista in continuare cresc.
Multe multumiri,
Adina Popescu, Ileana Zirra si, desigur, Dilematix.
Tema (si deadline-ul)
Călătorie prin corpul uman
Dilematix are de gînd să învețe un pic de anatofantezie, așa că vă propune să vă imaginați o aventură prin propriul vostru trup în care Inima, Creierul, Anticorpii (și tot ce mai există sub piele) se pot transforma în personaje principale. Cele mai originale texte de călătorie prin corpul uman vor fi publicate in urmatorul numar al revistei.
De asemenea, aşteptăm să trimiteţi recenzii ale ultimelor cărţi citite, reportaje şi interviuri cu personalităţi reale sau fictive.
Deadline: 20 octombrie 2013
Notă: Se acceptă doar textele în format doc, docx, rtf, scrise cu diacritice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.