joi, 19 septembrie 2013

Două săptămâni fără Maior! Vă lipsește ilegalul?



Două săptămâni fără Maior! Vă lipsește ilegalul?
Nu ne vine să credem, dar sunt două săptămâni de când nu l-am văzut fluturat pe Maior la pungașii care îi fac imagine… agramată, la derbedeii care câștigă banii publici, dar îl vâră pe individ, gratis, pe sticlă, nu prin sticlă - cum susțin răuvoitorii - sau la pungașii care fac pe siteul pe bani publici al municipiului reclamă pentru rahatul PDL Mureș. Acum să nu vă gândiți că ilegalul ca viceprimar, ilegalul ca și consilier personal al lui Florea, două funcții croite copilului de suflet al lui Florea doar pentru a pune mâna pe zeci de mii de euro în plus față de afacerile pe Siletina și FCM/ASA, e vreun coleg de celulă cu Becali și nu poate să se afirme! Probabil că adevărul ține de decizia ANI, care l-a anunțat pe acesta ilegal! Așadar, șmecherașul de la primărie i-a croit ilegal  35.000 de lei cadou pomana porcului colegului de partid și acum Maior se ascunde câteva săptămâni, până când porcii lui îl vor scoate iar în fața idioților de târgumureșeni puși să îi vândă ăluia abonamentele FCM, să joace cu el fotbal, să îi asculte aiurelile șoptite de agramat și așa mai departe. Pariem că Maior va veni peste vreo săptămână, cu tupeu, să inaugureze vreo stradă pentru care el nu are calificarea de a participa la recepție, pariem că se va afișa la vreo deschidere de an universitar, doar ca porcii din PDL Mureș să creadă ca astfel îl fac pe ins credibil, virgin, băiat de cor, nemânjit cu banii publici destinați de banditul PDL Mureș? Năravul pedelist și de întreținut al porcului pedelist nu se schimbă peste noapte, dar până atunci ne bucurăm de lipsa insului din presa șantajată de porcii PDL Mureș prin chirii, publicitatea prin notar și Cătană, Zereș și alții de gen! E ca și cum insul nu s-ar fi născut, liniște, pace și fără atacuri ale hoților PDL Mureș și ale trepădușilor ratați din presa agramată la adresa viceprimarului legal al PNL! Cum cânta Belinda Carlise? Heaven Is a Place on Earth?!


Amin, bă, Clodu! Noroc că nu ai  fost în elicopter, cu Tati Țerbea!



6) MAIOR CLAUDIU a încălcat regimul juridic al incompatibilităților, întrucât, în timpul exercitării mandatului de Consilier local în cadrul C.L. al Municipiului Târgu-Mureș, Jud. Mureș, a încheiat în calitate de persoană fizică autorizată în cadrul PFA MAIOR SERGIU CLAUDIU un contract de prestări servicii, în valoare totală de 35.840 Lei, cu Primăria Municipiului Târgu-Mureș.
Astfel, MAIOR CLAUDIU nu a respectat dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea 161/2003, potrivit cărora „Consilierii locali [...] care au funcţia [...] administrator [...] precum şi calitatea de acţionar sau asociat la societăţile comerciale cu capital privat [...] nu pot încheia contracte comerciale de prestări de servicii, de executare de lucrări, de furnizare de produse sau contracte de asociere cu autorităţile administraţiei publice locale din care fac parte[...]” și art. 75 din Legea nr. 393/2004, potrivit cărora „Aleşii locali au un interes personal într-o anumită problemă, dacă au posibilitatea să anticipeze că o decizie a autorităţii publice din care fac parte ar putea prezenta un beneficiu sau un dezavantaj pentru sine sau pentru [...] o societate comercială la care deţin calitatea de asociat unic, funcţia de administrator sau de la care obţin venituri”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.