joi, 26 septembrie 2013

Fiul lui Geambașu sr. a încercat și reușit să facă un… flagrant cu maidanez!



Fiul lui Geambașu sr. a încercat și reușit să facă un… flagrant cu maidanez!
La o zi de la scoaterea unei legi de ucidere în masă ca fiind constituțională și încă în perioada de isterie la televiziunile de partid și de știri, care au ajuns să facă propagandă jegoasă pentru genocid,  se găsește un cântăcios să-l filmeze pe fiu-su jucându-se cu un maidanez! Ca în filmele cu copii tâmpiți care se filmează la școală făcând tâmpenii, pentru a le pune pe net, tatăl… responsabil lasă copilul să se joace cu maidanezul și apoi tot el se indignează că acel câine l-ar fi atacat pe copil! Ceva responsabilitate din partea tatălui? Sau e ca bunica care se face că supraveghează copiii? Bine că avem câini care atacă,  dar responsabilitate spre zero a celor care sunt rudele copiilor!  Desigur, doar o coincidență nefericită că Geambașu a făcut rost de un material care să susțină isteria și omorul! Poate se sesizează Direcția pentru protecția drepturilor copilului și în acest caz!

http://www.antena3.ro/romania/imagini-socante-fiul-lui-calin-geambasu-atacat-de-un-maidanez-cainele-s-a-repezit-la-fata-copilului-229014.html

Fiul lui Călin Geambaşu a fost atacat din senin de un maidanez. Animalul a sărit să îl muşte de faţă pe copilul de patru ani, după ce băiatul s-a jucat cu el minute în şir. Întreaga scenă a fost înregistrată cu telefonul de Călin Geambaşu, care a stat lângă fiul său pas cu pas.

"Nu, nu, nu!"

Atât a putut să mai rostească Călin Geambaşu în momentul în care câinele a sărit să îl muşte de faţă de fiul său Davin. Nu s-a gândit nicio clipă că maidanezul pe care copilul său l-a alintat minute în şir ar fi putut să atace. Artistul se oprise în faţa casei, împreună cu fiul său, să se joace cu maidanezul pe îl hrăneau de mai multă vreme.
Când s-au apropiat de animal, acesta nu dădea semne de agresivitate.

Atât de cuminte li s-a părut Tarzan că nici nu aveau de gând să plece din parc fără să-i dea ceva de mâncare.

În tot acest timp, copilul s-a jucat doar lângă maidanez, fără să îl lovească cumva sau să îl provoace. Însă când a pus mâna pe el, câinele a sărit să îl muşte de faţă şi l-a trântit la pământ.

Călin Geambaşu a reuşit să-şi salveze fiul din colţii maidanezului, iar acesta a scăpat doar cu zgârieturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.