marți, 24 septembrie 2013

Gășcarii lui Florea au dat din nou liber la plimbat studenți pe banii publici. În folosul firmei cu care Maior a intrat în primărie! Dedicație pe Siletina, prin Studcardul porcilor PDL!



Gășcarii lui Florea au dat din nou liber la plimbat studenți pe banii publici. În folosul firmei cu care Maior a intrat în primărie! Dedicație pe Siletina, prin Studcardul porcilor PDL!
Găinarii PDL Mureș nu puteau evita o altă donație pentru firma cu care Maior a intrat în primărie! Ca și cum porcilor PDL mureș nu le-a ajuns dedicația de 1,8 milioane de euro pe clubul mă-sii individului, prin proiectul gășcarului iubit Florea! Jeg românesc, consecință a votului isteric, întreținut de cretinii cu Ștefan Gheorghiu și ratații din SRI, foști sau actuali. Ați votat  ca să nu fure maghiarul? Ha!
P.S. Porcii lui Florea nu decontează banii publici pentru înteținuți pentru toți studenții, doar pentru cei care îl pupă în dos pe prostovan și pe banditul din primărie, pe Studcardul din campania electorală a lui Florea, cea în care banditul PDL nu a mai avut nevoie de sereiști expirați, ratați și jegoși și de vandali imaginați de ceva bețivani atunci când trag la măsea.

Conducerea SC Siletina Impex SRL - SC Transport Local SA ASOCIEREA PENTRU TRANSPORT URBAN Tîrgu Mureş, aduce la cunoştinţa studenţilor, că noile abonamente gratuite valabile pe următoarele 3 luni, se eliberează începând din data de 24 septembrie 2013, pe baza următoarelor acte:

- legitimaţia STUDCARD (original şi copie)

- carnetul de identitate (original şi copie)

- carnetul de student vizat pe anul 2013-2014 (original şi copie)

- o poza ¾ (pentru cei care solicită abonament prima dată)

Abonamentele de călătorie pentru studenţi se eliberează la chioşcurile de bilete şi abonamente ale Asocierii SC Transport Local SA – SC Siletina Impex SRL din Centru, Dâmbu Pietros, Tudor (Favorit) şi Complexul Auchan.
- See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/de-astazi-se-elibereaza-abonamente-pentru-studenti.html#sthash.OL3jKoRO.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.