sâmbătă, 28 septembrie 2013

Gunoiul politic al PDL Mureș a jucat cu gunoiul politic al PSD Craiova



Gunoiul politic al PDL Mureș a jucat cu gunoiul politic al PSD Craiova
Cancerul fotbalului românesc nu a putut fi mai bine reprezentat de meciul din această seară, de la Târgu-Mureș. Echipa inventată de porcii PDL Mureș pentru campania trepădușului, în ultima zi de campanie, care și-a cumpărat loc de divizie de la primarul PDL de Sânnicolau Mare, cum recunoștea  Maior, care a pus pe mă-sa clubul, echipa care a inventat continuarea secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare pentru a nu sta 3 ani în a doua divizie, echipa întreținută de porcii PDL Mureș (e suficient să amintim proiect de pomana porcului, de 1,8 milioane de euro, semnat de gășcarul Florea), această echipă de rahat, rebotezată ca să nu se mai prindă nimeni că e echipa pe bani publici a porcilor din PDL Mureș, a jucat cu o altă echipă de rahat, inventat de bandiții fotbalului românesc, fără bază. Dacă cancerul s-a vindecat, cancerul fotbalului românesc a rămas și doar un meci între întreținuții pe bani publici și cu găinării la FRF și LPF o dovedește cu… diplomă!
Ironia face că FCM-ul nu l-a avut alături pe nesimțitul de Țerbea, care trăgea sfori și dezafilia Craiova pentru a-i aduce lui Maior pe Subotici. Din fericire pentru el, fostul pușcăriaș Țerbea a scăpat de consecințele mizeriei lui, din nefericire, doar pentru el, desigur, urmărește, probabil, FCM-ul/ASA din loja din ceruri și urlă de acolo: hai, tati, hai Clodu!
P.S. Dacă echipa de club inventată pentru Olguța nu primește și ea 200.000 de euro pe instalație de nocturnă și pe care să o lase fiscului, pentru că bandiții își plătesc impozitele și așteaptă ca tot lepădătura din primărie să le plătească obligațiile, cum fac porcii lui Florea,  toată stima, asta înseamnă că hoții sunt mereu pe o minte!


Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu Mureş va asigura măsurile de ordine publică cu ocazia partidei de fotbal,  de sâmbătă 28 septembrie a.c. Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş, va asigura, sâmbătă, 28 septembrie a.c. cu un efectiv de aproximativ 40 jandarmi operativi, măsurile specifice de asigurare ordinea publică cu prilejul partidei de fotbal, dintre echipele ASA Târgu-Mureş – CS Universitatea Craiova. Meciul a fost catalogat cu grad mediu de risc şi va debuta la ora 21.00. Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine Clubului ASA Târgu-Mureş, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază. Ordinea şi siguranţa publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum şi menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efectivele de jandarmi în cooperare cu Poliţia Municipiului Târgu Mureş şi Poliţia Locală. Reamintim spectatorilor că, în conformitate cu Legea nr. 4/2008 modificată şi completată* privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, este interzis accesul în incinta arenei sportive în stare vădită de beţie, introducerea în stadion de băuturi alcoolice, materiale pirotehnice indiferent de categorie, ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de simboluri, sloganuri ori texte cu conţinut obscen sau care incitã la denigrarea ţãrii, la xenofobie, la urã naţionalã, rasială, de clasã ori religioasã, la discriminãri de orice fel şi la violenţã, indiferent pe ce suport ar fi inscripţionate. De asemenea, se interzice pătrunderea pe suprafaţa de joc, aruncarea cu obiecte în teren, sau în direcţia altor spectatori, deteriorarea sau distrugerea mobilierului din incinta arenei sportive, împiedicarea acţiunii forţelor de ordine pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice, etc. Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş recomandă tuturor spectatorilor să respecte prevederile legale pe timpul deplasării la şi de la locul de desfăşurare al competiţiei sportive, în apropierea şi în incinta stadionului, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.