joi, 12 septembrie 2013

Horia Ivanovici -dat afară în urma șantajului FRF la adresa Digi Sport. Presa asta de rahat se solidarizează sau acceptă lăturile cu care sunt șantajați patronii?!



Horia Ivanovici- dat afară în urma șantajului FRF la adresa Digi Sport. Presa asta de rahat se solidarizează sau acceptă lăturile cu care sunt șantajați patronii?!
Un asemenea gest ar fi deconceput într-o țară civilizată, dar la noi televiziunea unui trust suspectat de mită pentru transmiterea meciurilor din prima divizie pe firma fostului pușcăriaș Dragomir dă afară un jurnalist care îndrăznește să îl critice pe cercetatul Sandu în dosarul dezafilierea Craiovei și pe condamnatul pentru minciună ordinară pentru aromânul Becali, Pițurcă! Poate că presa noastră de rahat care nu își cunoaște drepturile stipulate prin CCM unic pe ramură va reacționa la șantajul cu retragerea acreditărilor de la jocurile naționalei conduse de condamnatul Pițurcă.


Horia Ivanovici, dat afară de la Digi Sport din cauza lui Piţurcă şi a lui Mircea Sandu
12 sep 2013, 14:27 | RTV.net

Fanatik.ro prezintă actul prin care Horia Ivanovici a fost dat afară de la Digi Sport, unde realiza emisiunea Fanatik Show.
 2  0

Comenteaza comments

    GALERIE
    FOTO

Horia Ivanovici a fost acuzat ca a fost prea critic la adresa lui Victor Piturca si Mircea Sandu
Horia Ivanovici a fost acuzat că a fost prea critic la adresa lui Victor Piţurcă şi Mircea Sandu

Potrivit înştiinţării transmise de conducerea postului de televiziune către realizatorul TV, acestuia i-a fos reziliat contractul unilateral ca urmare a unei adrese pe care televiziunea a primit-o din parte Federaţiei Române de Fotbal. 

În respectiva adresă, conducerea Digi era informată că televiziunea nu va mai primi ”acreditări de la jocurile de pe teren propriu ale echipelor naţionale ale României, interzicându-i-se, tototadă,accesul la toate acţiunile echipelor noastre naţionale şi ale Federaţiei Române de Fotbal, înainte de toate la conferinţele de presă, măsuri cauzate de nenumăratele insulte proferate împotriva preşedinteleui FRF, domnul Mircea Sandu, selecţionerului echipei naţioanle, domnul Victor Piţurcă, şi conducerii FRF de către domnul Horia Ivanovici, în cadrul eimsiunii ”Fanatik Show”.

În nota transmisă lui Ivanovici, conducerea RCS & RDS aduce şi exemple de jigniri.

Între altele, i se reproşează lui Horia Ivanovici că i-a adus atingere lui Victor Piţurcă, spunând cu referire la acesta: "Contează ce fel de pile ai, nu ce antrenor esti", "De câţiva ani parcă a înnebunit", "Pe Piţurcă nu-l interesează echipa naţională, îl interesează doar ego-ul său, să n-aibă stăpân..." sau "Masculul Alpha al naţionalei ameninţă o femeie!".

Citeşte pe fanatik.ro exprimările incriminate de conducerea Digi Sport.

http://www.fanatik.ro/incredibil-documentul-prin-care-ivanovici-fost-dat-afara-77812#ad-image-0

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/horia-ivanovici-dat-afara-de-la-digi-sport-din-cauza-lui-piturca-si-a-lui-mircea-sandu_97663.html#ixzz2ehZQKzYN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.