miercuri, 25 septembrie 2013

Mâncare gratis și pentru lipitorii de autocolante în campania electorală a borfașilor PDL Mureș



Mâncare  gratis și pentru lipitorii de autocolante în campania electorală a borfașilor PDL Mureș
După ce le-a cumpărat pistoale Glock pe care nu le au nici măcar profesioniștii din Poliția sau Jandarmerie, borfașii din primăria Târgu-Mureș trebuie să le dea polițiștilor locali și bani de hrană! Așa au decis senatorii! Astfel putem spune că lipitorii de autocolante în campania borfașilor PDL Mureș primesc un mic spor de câteva sute de lei, pomană. Desigur, statul român nu își hrănește din banii publici profesioniștii din învățământ, sănătate, nici măcar porcii de primari fără calificare și pe vot etnic sau nu. Așteptăm alegerile viitoare să vedem ce mai lipesc bandiții de p. locali în campania gunoiului PDL Mureș, pe vandali imaginați de sereiști ratați sau pe alte creaturi bizare din camarila banditului de partid. Și poate atunci nu va mai fi o curcă la DNA și porcii vor primi ce merită pentru minciună, folosirea banilor publici în campania gunoiului, folosirea funcționarilor publici pentru bandit, abuz în funcție, deturnare de fonduri și alte minuni pe care le pot face (reface) bandiții gunoiului portocaliu.
http://www.emaramures.ro/Stiri/87810/INITIATIVA-LEGISLATIVA-Personalul-din-politia-locala-are-dreptul-la-hrana-gratuita-

Senatorii au adoptat, azi, 23 septembrie, o initiativa legislativa potrivit careia cadrele din politia locala apartinand autoritatilor administratiei publice locale ar urma sa aiba dreptul, in timp de pace, la hrana gratuita. Ei au adoptat, in acest sens, propunerea legislativa privind modificarea Ordonantei 26/1994 privind drepturile de hrana, in timp de pace, ale personalului din sectorul de aparare nationala, ordine publica si siguranta nationala.

In prezent, au dreptul la hrana gratuita in timp de pace personalul din Ministerul Apararii Nationale, personalul din Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Justitiei – Directia Generala a Penitenciarelor si Serviciul Independent de Protectie si Anticoruptie, al SRI, SIE, SPP, Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

Initiatorii proiectului, mai multi senatori PNL, argumenteaza in expunerea de motive ca adoptarea unei astfel de masuri este justificata avand in vedere natura muncii depuse de personalul din cadrul politiei locale – efort fizic si psihic prelungit, exercitarea atributiilor in perioade cu temperaturi extreme. Proiectul de act normativ a fost dezbatut si votat de Senat in calitate de prima Camera sesizata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.