joi, 26 septembrie 2013

Propagandiștii lui Florea dau, cică, pe surse, că Bretfelean, fostul sereist din Maramureș, e propus pentru NUP!



Propagandiștii lui Florea dau, cică, pe surse, că Bretfelean, fostul sereist din Maramureș, e propus pentru NUP!
Se pare că unii citesc greu sau silabisesc și mai greu, ca agramați ce sunt, dacă unii dau ca pe surse (sic) ceea ce se postează deja pe bloguri și se bate câmpii cu manevre politice. Pentru ca proștii să nu mai caute…surse, atacul imaginar al vandalilor în campania electorală a lui Florea a fost raportat de cetățeni (mai precis de 3, cum spuneau cei de la poliție), așa că nu e cazul să se mănânce rahat sereist. Rahat au mâncat bandiții PDL Mureș, care  știau doar ei și sereistul concediat de la Maramureș de atacul imaginar al vandalilor, nedovedit nici de poliție, nici de actualii sereiști, nici de jandarmi, nici măcar de partidele pe care porcii din PDL Mureș le acuzau că atacă orașul și mai mult Florea a recunoscut afacerea vandali imaginari susținând că Bretfelean e fost ofițer SRI și știe ce vorbește! Așadar, nu Florea a inventat atacul imaginar, el a fost doar beneficiarul reclamei! Benefic în campania în care nu mai dai tichete cadou pentru viermii de profesori, nu mai inventezi echipă pentru lepre PDL Mureș.
P.S. Pentru abonații la …surse, poliția poate compara afacerea cu autocolante cu autocolantele reținute și numărul real de autocolante(3000, cum spun polițiștii, 2000 cum spun pupincuriștii din primărie), afacerea pe Oracler Advertising  (datată cu luni după atacul imaginar) și afacerea pe firma cu magazin FCM(afacerea ante-datată).  Glumeț și fostul sereist cu… daunele morale! Care moralitate, fost ofițer SRI care știe ce vorbește?! Ins pe care siteul semperfidelis, al foștilor angajați în servicii, îl dă  demis și cu abateri grave de la regulamentele SRI!


http://citynews.ro/alegeri-locale-37/florea-ii-ia-apararea-lui-bretfelean-228879
"Domnul ministru de Interne ar face bine în primul rând să se documenteze. Domnul Bretfelean este fost ofițer de SRI, știe ce vorbește. Găștile de interlopi nu-i normal să pună mâna pe oraș. Noi nu putem arăta târgumureșenilor că suntem nesiguri pentru că domnul ministru și PSD are campanie electorală. Târgu Mureș și orice oraș al României trebuie să fie sigur și nu la discreția bandelor de interlopi", a declarat primarul Dorin Florea. Florea a explicat că Bretfelean nu este sub comanda Ministerului de Interne, el având atribuții de funcționar public.
"Cred că domnul ministru de Interne Ioan Rus nu cunoaște, și când va cunoaște serviciile de informațiile ale poliției și când va da informații reale, o să îl felicite pe domnul Bretfelean că și-a exercitat treaba așa cum spune legea. El (valentin Bretfelean n.r.), în primul rând este în slujba cetățeanului și nu cazon în fața niciunui ministru. Domnul Bretfelean este șeful Poliției Locale cu atribuții clare de funcționar public și nu sub comanda unui ministru de interne", a încheiat edilul.

https://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?14320
Valentin Constantin Bretfelean. Fost ofiter de securitate. Pâna în septembrie 2001, sub gradul de maior, a condus sectia SRI Maramures. Demis si trimis în fata Consiliului de Judecata al SRI, pentru abateri grave de la regulamentele institutiei. Pâna în prezent nu s-a pronuntat vreo sanctiune împotriva sa.


În iunie 2012, şeful Poliţiei Locale Târgu Mureş, fostul prefect Valentin Bretfelean, era "crucificat" prin presa mureşeană, titrându-se cu litere mari cum că i s-a întocmit un dosar penal, după ce mai mulţi poliţişti locali ar fi lipit, la ordinul său ( ???), autocolante de avertizare ( !!!) pe uşile de acces în mai multe blocuri din cartierul "Tudor Vladimirescu", autocolante ce ar fi conţinut mesaje ce ar fi putut crea panică în rândul populaţiei ( ???). Ţin minte cum a venit personal Ioan Rus, ministrul de interne de la aceea vreme, să consulte "datele problemei". Tot aşa ţin minte cum o seamă de "musculoşi" politicieni de pe malurile Pokloşului, făceau un adevărat concurs "care să îl înfunde mai tare pe şeful Poliţiei Locale". Valentin Bretfelean era atunci este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, cercetările fiind efectuate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş. Dumnezeule ce situţie "gravă" !!!. Zilele acestea, am aflat pe surse că Insepectoratul de Poliţie Judeţeană Mureş, Serviciul de Investigaţii Criminale a întocmit un referat cu propunerea de a NU se începe urmărirea penală împotriva lui Valentin Bretfelean., iar Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Mureş a dispus confirmarea propunerii de neîncepere a urmăririi penale în acest caz. A trecut un an de la tot tărăboiul, an în care s-a văzut că întreg scandalul mediatic a fost de fapt o manevră politică. Contactat de tirgumureşeanul.ro, şeful Poliţiei Locale Târgu Mureş, Valentin Bretfelean a declarat: " Da, am primit de acum trei săptămâni adresa de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş. Nu am vrut să fac nici o declaraţie pe aceasta temă, însă în contextual în care acuzaţiile inventate la comandă politică mi-au creat un prejudiciu de imagine, cu repercursiuni negative asupra sănătăţii tatălui meu în vârstă de 76 de ani, mă văd  obligat să aduc la cunoştinţa opiniei publicie faptul că în urma profesionalismului dovedit de către angajaţii Ministerului Public am primit soluţia de NEÎNCEPERE a urmăriri penale. Cu toate că am fost sfătuit de diferite persoane să cer daune morale pentru situaţia delicată în care am fost pus nu doresc decât sâ îi rog pe cei care au declanşat acest demers împotriva mea să îşi consulte propria conştiinţă înainte de a inventa astfel de fapte cu privire la orice persoană din acest oraş."
- See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/bretfelean-neinceperea-urmaririi-penale.html#sthash.XXychQeC.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.