luni, 30 septembrie 2013

Să ne și…râdem! Poliția locală târgumureșeană, condusă de un sereist dat ca fiind expulzat din SRI, cu autocolante lipite în campania porcului pedelist și cu discriminarea etnică în comunicate la adresa rromilor/țiganilor…e un model!



Să ne și…râdem! Poliția locală târgumureșeană, condusă de un sereist dat ca fiind expulzat din SRI, cu autocolante lipite în campania porcului pedelist și cu discriminarea etnică în comunicate la adresa rromilor/țiganilor…e un model!
De la presa agramată a neterminaților care scriu rahaturile de partid portocaliu cu pseudonim, ca orice rahat trist și ținut pe banii publici. Cică, poliția cu scandalul funcționari publici în campania trepădușului portocaliu, cu autocolante de campanie pentru Florea, cu vandali imaginari puși de Florea pe seama lui Bretfe Boy (Bretfelean știe ce vorbește, pentru că e fost ofițer SRI!), dobitocii cu atacuri rasiale la adresa țiganilor cu…. cuib (cea mai patetică glumă rasială!) reprezintă un exemplu pentru cineva!
Fără glumă, acum, bandiții din PDL imită mereu ce fac alții din PDL, dovadă toate gunoaiele pornind de la Studcard, patinoare în aer liber, proiectări de parcări și complex de agrement, bani pomană pentru studenți, pistoale Glock de la firma Lotus și așa mai departe. Practic, ce face un porc PDL copiază restul porcilor PDL!

La finele săptămânii trecute, Direcția Poliției Locale Tîrgu-Mureș, a fost gazda unei delegații sosite de la Cluj-Napoca, vizită a cărei scop l-a constituit schimbul de experiență.  ”Ca urmare a prestigiului Direcției Poliției Locale Tîrgu-Mureș, devenită etalon la nivel național, în cursul zilei de vineri am avut onoarea de a-l avea oaspete, într-un schimb de experiență, pe domnul Ovidiu Banga, șef al Serviciului Siguranță Publică Poliția Locală a municipiului Cluj-Napoca. În cadrul discuțiilor au fost abordate și prezentate, subiecte precum: cele două dispecerate, patrula călare, patrula cu câini dresați, activități pe linie de ordine publică, siguranță rutieră, control comercial și disciplină în construcții. Oaspetele clujean a apreciat faptul că municipiul Tîrgu-Mureș a rezolvat aproape în totalitate problema cerșetorilor, a câinilor fără stăpân, teme care reprezintă încă o problemă municipiului de pe Someș.”, a opinat Valentin Bretfelean, directorul executiv al Poliției Locale Tîrgu-Mureș. Potrivit aceleiași surse, ca urmare a discuțiilor dintre cele două substructuri, poliția locală Tîrgu-Mureș, respectiv cea clujeană, în perioada următoare reprezentanții clujeni ai poliției locale vor înființa în cartierele din municipiul Cluj-Napoca posturi zonale de poliție după modelul de la Tîrgu-Mureș. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/politia-locala-tirgu-mures-model-pentru-clujeni-1.html#sthash.02gaL5dt.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.