luni, 23 septembrie 2013

Sportul Studențesc – exclusă din a doua divizie. Tot pentru a doua divizie bandiții PDL Mureș au cerut 1,8 milioane de euro din banii publici, pe familionul Maior! Diferența între banul privat și banul public prin lepădături de partid!




Sportul Studențesc – exclusă din a doua divizie. Tot pentru a doua divizie bandiții PDL Mureș au cerut 1,8 milioane de euro din banii publici, pe familionul Maior! Diferența între banul privat și banul public prin lepădături de partid!
Până la urmă, în fotbalul românesc vor rămâne doar hoții de partid, doar bandiții care folosesc banii publici pe firmele lor, sub acoperirea fotbal. Sportul Studențesc este exclusă din campionat pentru că nu a plătit 10.000 de lei, iar acum vreo lună bandiții lui Florea îi făceau o dedicație clubului familionului Maior, de 1,8 milioane de euro, pe lângă dedicația porcilor PDL Mureș de 700.000 de euro, pe fostul pușcăriaș Țerbea, care nu a avut noroc să se bucure de pomana porcului suprem, crăpând cu mare stil și puțin regret cu elicopterul închiriat de la alt ins care se învârtea în fotbal! Așadar, asta este diferența între fotbalul pe banii tăi și interesele porcilor  de partid (aici PDL Mureș), pe banii fraierilor care votează hoții doar etnic. În felul acesta în fotbalul românesc vor rămâne mai mult găinarii întreținuți de porcii din primării, gangsterii banului public pe familii de octogenari și pe rude sărace, toți borfașii care nu bagă un leu în fotbal, dar care primesc milioane de euro de la lepădătura lor de partid, în general borfaș PDL sau PSD.
P.S O Altă diferență între Sportul și FCM este că Sportul a fost echipă de fotbal, nu vehicul electoral în campania porcului de partid și pentru Sportul Studențesc nu s-a inventat încălcarea regulamentelor susținându-se că continuă activitatea secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare, pentru ca găinarul întreținut să nu stea 3 ani în a doua divizie. Iar ultima diferență este că Sportul Studențesc nu a fost în dosare cu mită pentru lepădăturile FCM, nici în stenograme cu fostul pușcăriaș care dezafilia Craiova pentru a-i aduce gășcarului agramat  ce putea fura de la Craiova!
Sportul Studenţesc a fost exclusă din campionatulul Ligii a II-a de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal (FRF), urmînd ca sezonul viitor să fie înscrisă în Liga a III-a, anunţă site-ul oficial al FRF.

"În baza art. 79.9, coroborat cu art. 42.3 din Regulamentul Disciplinar, se hotărăşte excluderea echipei de Liga a II-a, seria I, a SC FC Sportul Studenţesc SA şi retrogradarea ei, aceasta urmînd să participe în anul competiţional următor în campionatul categoriei inferioare, respectiv în Liga a III-a a Campionatului Naţional organizat de Federaţia Română de Fotbal.

În baza art. 79.9, coroborat cu art. 42.3 din Regulamentul Disciplinar, se sancţionează cu excluderea din competiţie şi retrogradarea echipelor de juniori A şi B ale clubului Sportul Studenţesc, urmând ca acestea să participe în anul competiţional următor în campionatul categoriei inferioare", se arată într-un comunicat al FRF.

Clubul lui Vasile Şiman are drept de recurs la această decizie. Comisia de Disciplină a FRF a luat această măsură, după ce a obligat gruparea Sportul Studenţesc să plătească cheltuielile de organizare la partida cu Rapid CFR Suceava din campionatul trecut.

În luna iunie, Comisia a obligat Sportul Studenţesc să suporte cheltuielile de deplasare, cazare şi masă ale grupării moldave, în sumă de 9.474 de lei, însă clubul bucureştean nu a făcut acest lucru, astfel încât "alb-negrii" nu au fost programaţi la meciurile din acest sezon al ligii secunde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.