luni, 16 septembrie 2013

Traseiștii cu haltă la PDL Mureș



Traseiștii cu haltă la PDL Mureș
Partidul cu indivizi veniți din alte partide, am numit PDL și îndeosebi halta PDL Mureș, are oameni unul și unul. Să vedem de unde au venit ăștia pentru a se urca în barca pedeliștilor, cei mai mari hoți din istoria post-revoluționară a României.
Mihail Poruțiu, țărănist, acum pedelist, cu afaceri fără număr pe primăria șefului de partid;
Doru Oprișan, alt mare țărănist, reprofilat în pedelist:
Dorin Florea, fost țărănist, acum mare sculă pedelistă, insul cu primăria cu afaceri pe subordonații din PDL. Desigur, coincidența, dracului, Florea, ca în bancul cu bicicleta, el vrea să asambleze licitații pentru UDMR și îi iese mereu mitralieră (afaceri PDL Mureș mitraliera);
Teodor Giurgea, ins încălțat de DNA, care îl  anunță că e trimis în proces pentru diverse măgării cu banul public, așa cum sună mesajul. Omul e  de la PUNR, a fost parașutat la PNL, la PDL și dracul mai știe pe unde a mai umblat;
Claudiu Maior. Insul a stat în PRM Mureș până când a fost ales consilier local, apoi s-a dus ca Lolek pe lângă Bolek, la Florea, cel care are primăria care îi dă afacerile pe Siletina și FCM, pe familion, cel care cumpără instalații de nocturnă, pomana porcului, fie și portocaliu. Insul nu contează decât ca ilegalități în partid, fiind viceprimar ilegal PDL și acum și consilier personal PDL tot ilegal! Mai rămâne ca insul să ajungă ilegal prefect, președinte, primar, animatoare, pilot de vânătoare, tot pe linia PDL?!
Ladislau Schwartz: PNL – PDL. La fel, nu contează pentru partid.
Vasile Cornea, fost PSD, actual PDL, recompensat cu post la APIA după ce manevrele de paretid l-au lăsat fără locul de parlamentar câștigat în colegiul său.
Mihail Antonie, fost PNL, om care nu contează.
Eugen Crişan, țărănist și acesta pe calendarul nou, săritor în barca banditului portocaliu.
Deocamdată, atât!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.