miercuri, 11 septembrie 2013

Turistul japonez e bătut de copilul român. Dacă nu a avut și el bunică...

Turistul japonez e bătut de copilul român. Dacă nu a avut și el bunică...
Iubitorii de sânge și de revanșă contra câinilor comunitari, aruncați în stradă de javre pe două picioare, pot fi mulțumiți! Au obținut legea care le hrănește setea de răzbunarea și sentimentul că sunt mai presus ca niște animale fără stăpân.  Derbedeii ăștia - care s-au găsit să reacționeze doar la presiunea televiziunilor de partid și de știri și la îndemnul organizatorilor de mitinguri autorizate sau nu - ar trebui să iasă acum în față și să spună: am votat pentru victimă din considerente... etnice!
În momentul în care un turist japonez e omorât în centrul Bucureștiului televiziunile de știri ale PC și PDL nu făceau campanie pentru execuția câinilor, nimeni nu venea la televizor să întrețină delirul împotriva câinilor. În momentul în care e vorba de un român și un copil, pe deasupra, facem pe nebunii! Ceea ce e absurd, nu există civism în funcție de etnie, aia o fac triburile prin Africa, probabil. Probabil că unii ar spune: japonezul ăla nu a avut bunică, ca să nu îl supravegheze și japonezul  ăla naibii să umble după chestii turistice în centrul orașului european, pentru a sfârși omorât de câini! Al naibii, japonez, nici nu a fugit de bunică-sa, nici nu a trecut pe vreo proprietate privată, ce tupeu pe asiatic, să fie omorât în centrul orașului și nu în vreun parc aiurea! Și ce tupeu pe românii ăștia, să reacționeze numai când moare unul de-al lor!
P.S. Ne amintim că acum vreo 2 ani un jucător de culoare a fost păcălit să vină să joace în România, după care i s-a zis să o șteargă. Omul, supărat,ar fi spus ceva de Românie deloc flatant, iar reacții ale unor mari români au fost pe câteva siteuri și mai mult în mediul electronic, cum că ăsta îndrăznește să zică ceva de scumpa, inestimabila și nerepetabila Românie! Marii ăștia români au uitat că practic își înjură țara cam zilnic(țara e de rahat, oamenii sunt de rahat, păcat că e țara locuită ș.a.m.d.), iar cei care pleacă din țară pentru a lucra sau a se stabili definitiv în străinătate au și ei limbajul la fel de direct în direcția valorii maronii a României. Doamne, ferește, ca un străin să spună ceva de România că unii sar gardul! Cum ar veni, noi locuim, dracului aici, putem să ne înjurăm țara, dar cum își permite asta un străin?!
P.S.2  Mesajele de tipul acesta le-am auzit și de la cei plecați să muncească în Anglia, Spania, Italia sau aiurea. Țara e de rahat, au susținut ei, plecând să muncească pe bani mai mulți, dar sub un băștinaș din Anglia, Spania și Italia și lăsând în țara zisă de... rahat părinții, pentru a le plăti noi pensiile, ca niște oameni de... rahat ce ar trebui să fim ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.