joi, 26 septembrie 2013

Ziarele de sport și-au găsit și ele o țintă: Prodanca! După ce nu au fost în stare să oprească impertinența clanului Becali, mafia fotbalului românesc, foștii pușcăriași din fotbal!



Ziarele de sport și-au găsit și ele o țintă: Prodanca! După ce nu au fost în stare să oprească impertinența clanului Becali, mafia fotbalului românesc, foștii pușcăriași din fotbal!

Ne așteptam ca ziarele de sport, alea două care mai sunt (vă vine să credeți că noi am avut 4 ziare de sport cândva, mai mult ca italienii?!) să se simtă la fel și când reporterii au fost înjurați de cretinii isterici de la Steaua, când bandiții din fotbal au amenințat realizatori TV sau au amenințat pentru înlocuirea acestuia, când porcii lui Dorin Florea îi inventau ăluia echipă de campanie electorală, dedicație pentru subordonatul pedelist Maior, atunci când porcii de la Târgu-Mureș nu plăteau impozitele la stat dar cerșeau prin hoțomanul de la PDL Mureș milioane de euro din banii publici! E bine că presa de profil s-a găsit să facă pe…bărbatul! Tocmai cu o femeie! E mai greu să te pui cu clanul minoritarilor Becali, cu M.M., cu fostul pușcăriaș Mitică și cu alții de gen?! Bravo, națiune, fii bărbată!

http://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/rosu-pentru-anamaria-prodan-indiferent-ce-spui-si-ce-faci-pentru-noi-nu-mai-existi-409452.html

Pentru prima oară, ambele ziare de sport au decis să ignore împreună un personaj din fotbal.

Gazeta Sporturilor şi ProSport consideră că vulgaritatea discursului public al Anamariei Prodan Reghecampf a ajuns într-un punct insuportabil.

Singura reacţie civilizată e să ne ferim publicul de un asemenea personaj. Iată un singur exemplu, cum a arătat ceea ce a transmis ea vineri, pe contul de facebook, ziariştilor:


De astăzi, în paginile ziarelor unde lucrăm nu vom mai găzdui declaraţii, imagini sau relatări despre această persoană. Numelui său îi rămîn suficiente zone publice unde să se dea în stambă, dar măcar pentru publicul nostru, acest personaj va ajunge acolo unde l-a dus comportamentul: pe televizoare şi în uitare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.