vineri, 28 august 2015

Trupe folclorice la gangsterii portocalii, foști sereiști în delegația folclorică a Primăriei Târgu-Mureș! Căutați vulturii albaștrii de inspirație sereistă, taberele de pictură și cei 45.000 de lei pe inventata AS Sindicală a Primăriei Târgu-Mureș. Pentru duhoarea etnică și de interese din banii publici de la scursurile portocalii cercetate sau cu mită luată de la Coral



Trupe folclorice la gangsterii portocalii, foști sereiști în delegația folclorică a Primăriei Târgu-Mureș! Căutați vulturii albaștrii de inspirație sereistă, taberele de pictură și cei 45.000 de lei pe inventata AS Sindicală a Primăriei Târgu-Mureș și a ...poliției locale. Pentru duhoarea etnică și de interese din banii publici de la scursurile portocalii cercetate sau cu mită luată de la Coral
Cum bandiților din Primăria Târgu-Mureș le place folclorul când e vorba de afaceri și de afișat retardatul sau mituitul lui Florea, poate vă spun pungașii ce învârtea șeful lipitorilor din campania electorală a lui Florea, Bretfelean, în…delegația folclorică a primăriei  din Grecia! Atenție la folosirea banilor publici pentru imaginea javrei lui Florea, bani dați fără licitație presei de banditul lui Florea care se laudă că presa semnează actele la notar, pentru asigurarea cotelor stabilite în cartelul presei puincuriste. DNA, te bagi sau lași lăturile etnice să fure cum au chef orașul în care banditul nr.1 e ales român?

Periplu turistic in Grecia
De la Targu-Mures, la "Creanga de alun"


- Cultural -
nr. 315 / 13 Iunie, 2009
A fost si editia a III-a a Taberei de pictura Leptokaria (Grecia) 2009. Pentru o parte dintre cei 92 de participanti la un adevarat periplu cultural-artistic, ba chiar si istoric, marea aventura a inceput in dimineata zilei de vineri, 29 mai, la Targu-Mures, cand, imbarcati in doua autocare, am pornit spre Grecia. Dupa traversarea unor parti ale teritoriului Romaniei si Bulgariei, prin punctul vamal Kulata intram in Grecia. O prima oprire cu adanci semnificatii, in orasul Thessaloniki (Salonic) din vechea Macedonie, unde vizitam cetatea lui Alexandru Macedon, Biserica "Sfantul Dimitrie", Turnul Alb (din preajma falezei Marii Egee), Biserica "Sfanta Sofia", vestigiile romane, catacombele "Sfantului Ioan". In dupa-amiaza zilei de sambata, 30 mai, ajungem in localitatea Leptokaria, in traducere romaneasca "Creanga de alun", o asezare cu vreo 3.500 de locuitori, devenita statiune turistica. In dreapta noastra legendarul Olympos, cel mai inalt munte din Grecia, cu varful Mythikas (2.917 m), cu creste acoperite de zapada, iar in stanga Marea Egee, de un albastru fascinant. Ne ocupam repede locurile in camerele celor doua hoteluri, situate unul langa altul si, apoi, plimbari de recunoastere. Hotel langa hotel, terasa langa terasa, cu mancaruri si bauturi pe alese. Seara pune stapanire pe noi. Dupa o lunga calatorie, de peste 1.000 de kilometri, somnul este mai mult decat odihnitor. Duminica, 31 mai, pictorii isi aranjeaza sevaletele si creeaza cele dintai lucrari. Orele zilei trec parca prea repede, dar in beneficiul tuturora.

Luni, 1 iunie, program colectiv. Adunarea, in jurul orei 19, pe terasa Hotelului Giantos (al viceprimarului Leptokariei). Atractia programului special initiat si organizat: expozitia de icoane pe sticla realizate de Elena Costinas, lansarea volumului de versuri "Necuprinsul gandului" de Dorin Borda, a cartilor "Fluturele" de Ioan Astalus (a zecea la numar), "Papusa din fereastra" de Cornel Vana, din Turda. Asezata pe "butoiul" lui Diogene, cartea lui Dorin Borda a fost numaidecat "insusita" de cei mai isteti. Au urmat alocutiunile, scurte si la obiect, ale semnatarului acestui reportaj, ale Georgianei Branea din Bucuresti, Vasile Muresan, Balazs Klara, Gabriela Sutac (Suceava), Rodica Buscu (Vatra Dornei), Mircea Moldovan, preot in Valea Izvoarelor, comuna Sanpaul, prof. Aurelia Baltaru, Calin Bogatean, Valentin Constantin Bretfelean, Ioan Astalus, Florin Farcas, roman stabilit in Leptokaria. Solistele vocale Raluca Mihut-Focsan, Rafila Moldovan din Idicel Padure, Maria Bucin-Crisan din Sanmihaiu de Padure, comuna Beica de Jos, ne-au incantat cu cantece de petrecere. A fost o seara frumoasa, cu poezie, cantec si multa, multa voie buna, sustinuta si de vinul rosu adus din Romania.

Apoi, vineri, 5 iunie, in penultima zi a sederii noastre in Leptokaria, grupul romanilor a deschis editia a III-a a Festivalului International "Orpheu", printr-o expozitie de pictura in aer liber si printr-un grupaj de cantece populare romanesti (grupul vocal fiind condus de Sorina Bloj, directorul Casei de Cultura "George Enescu" din Reghin). Viceprimarul, presedintele Consiliului local Leptokaria ne-au acordat o frumoasa diploma de participare. Dupa un sejur placut, artisti plastici, solisti de muzica populara, scriitori si publicisti, reprezentanti ai Primariei municipiului Targu-Mures, ai institutiilor de cultura din judetul Mures, medici, juristi, cadre didactice, preoti, elevi si studenti, prezenti timp de o saptamana la Leptokaria in dupa-amiaza zilei de sambata, 6 iunie, au luat drumul spre locurile lor de obarsie. Sa mai amintim ca au fost efectuate excursii, vizite la Atena, Meteora, insulele Skiathos si Thassos, la Muntele Olimp.

ILARIE GH. OPRIShttp://www.cuvantul-liber.ro/articol.asp?ID=43377
- Social -
nr. 218 / 7 Noiembrie, 2013

Toamna imbelsugata in arta plastica mureseana, cea pe care ne-o propun membrii Asociatiei Artistilor Plastici Mures, atat in manifestari expozitionale, in plan editorial, cat si in cel al taberelor de pictura. O toamna care, iata, in curand, va fi amplificata printr-un indraznet proiect artistic, de valorificare a traditiilor populare, proiect initiat, organizat de Societatea Culturala "Miorita”, cu sediul in municipiul resedinta de judet, numit "Ardelenii au talent” sustinut de Primaria municipiului Targu-Mures, Consiliul Judetean Mures, Inspectoratul Scolar Judetean Mures. Debutul proiectului, in cursul acestei luni. Revenind insa la arta plastica, evidentiem faptul ca, din luna septembrie si pana acum, s-a trecut de la o tabara la alta de pictura, toate cu caracter national. Asa bunaoara au fost atelierele de creatie de la Leptokaria (Grecia), Sovata-Bai, Targu-Mures, aceasta gazduita de Casa de oaspeti a Primariei, el incheindu-si activitatea in cursul zilei de vineri, 1 noiembrie a.c., cand la vernisajul expozitiei in aer liber au asistat Claudiu Maior, consilier al primarului, dr. Dorin Florea, Constantin Valentin Bretfelean, director executiv in cadrul Primariei si director artistic al taberei, Marius Pascan, senator, presedinte, recent ales, al Filialei Targu-Mures a PDL, toti avand cuvinte de lauda la adresa celor 20 de pictori, realizatori a peste 100 de lucrari de arta plastica. A fost editia a V-a a acestei tabere targumuresene.

"Sfantu Gheorghe”

Nici ca s-au stins ecourile bucuriei de a te stii creator in amintita tabara, si, iata, duminica, 3 noiembrie 2013, o alta tabara de pictura. Una generica: "Sfantu Gheorghe”, editia a IV-a, inaugurata prin osardia Primariei comunei Sangeorgiu de Mures, a Asociatiei Culturale "Sfantu Gheorghe” si a Asociatiei Artistilor Plastici Mures, la Motelul "Gemini” (administrator: Gazda Sándor) din asezarea megiesa Targu-Muresului. In tabara aceasta isi semneaza prezenta plasticienii Vasile Muresan (directorul ei), Balázs Klára, Veress Zsuzsa, Aboni Maria, Sabina Purcariu, Elisabeta Merdariu, Takács Judit, Fábián Margit, Lukács Sándor, Rémán Melinda, toti mureseni; Dolha Eva (Cluj-Napoca) si Florin Grosu (Botosani). Tabara de pictura "Sfantu Gheorghe” care isi desfasoara activitatea plastica sub coordonarea lui Ilarie Gh. Opris, presedintele AAP Mures, isi va inchide portile in ziua de 10 noiembrie a.c. Mult succes creatorilor!

DORIN BORDA

Sursa: Cuvantul Liber
Publicat de Asociaţia Artiştilor Plastici - Mureş la 21:41 http://aap-mures.blogspot.ro/2013/11/din-tabara-in-tabara.html


Primăria municipiului Tîrgu Mureş a fost vineri, 21 august a.c. gazda unei întâlniri între municipalitate şi componenţi ai multor trupe de folclor din Serbia, Ungaria, Polonia şi România. Municipiul Tîrgu Mureş a fost reprezentat de către viceprimarul Claudiu Maior: „Am deosebita plăcere de a vă ura, înainte de toate, Bine aţi venit, Isten Hozott, Welcome to Tîrgu Mureş. Despre municipiul Tîrgu Mureş, aşa în câteva cuvinte, pot să vă spun că a fost şi rămâne păstrătorul unor tradiţii populare cu adânci semnificaţii în plan cultural şi istoric. Jocul popular, hora şi alte componente ale folclorului autentic se îmbină armonios, formând un tot unitar ce se regăseşte aici la Tîrgu Mureş. Ne mândrim cu mai multe ansambluri populare, de copii şi adulţi, atât de amatori cât şi de profesioniști. Mă refer la ansamblul de copii „Mioriţa” condus cu pricepere şi profesionalism de instructorul Gheorghe Vanga, ansamblu care a câştigat numeroase premii naţionale, dar mai ales internaţionale în Ungaria, Bulgaria, Polonia, Israel, Statele Unite etc. Avem şi un ansamblu artistic profesionist „Mureşul” cu cele două secţii română şi maghiară, de asemenea cu foarte multe premii în portofoliu. Vă doresc să vă simţiţi bine la Tîrgu Mureş, să vizitaţi principalele obiective turistice din acest oraş: Complexul Weekend, Platoul Corneşti, Grădina Zoologică şi altele. Mult succes în tot ceea ce faceţi şi vă aşteptăm cu drag să concertaţi la Tîrgu Mureş, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, sau la Teatrul de Vară! Public iubitor de folclor este din plin la Tîrgu Mureş, aici unde românii şi maghiarii convieţuiesc în deplină armonie”, a declarat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior.



Biroul de presă al primăriei

În caz că ați uitat cum bandiții PDL Mureș făceau cadouri de milioane de euro pușcăriașului Țerbea. Ca de la hoț etnic la hoț etnic dovedit! DNA fără replică la dedicațile lăturii pedeliste!

În caz că ați uitat cum bandiții PDL Mureș făceau cadouri de milioane de euro pușcăriașului Țerbea. Ca de la hoț etnic la hoț etnic dovedit! DNA fără replică la dedicațile lăturii pedeliste pentru pușcăriașul salvat de mafioții PDL care erau pe atunci țărăniști!


ROMÂNIA                                                                                             Iniţiator:
JUDEŢUL MUREŞ                                                                               Primar,
MUNICIPIULUI TÎRGU-MUREŞ                                                      dr. Dorin Florea
Nr.21.192 din 13 aprilie 2011                                                                                  


                                                                                                                          Vizat
Vicerpimar
Sergiu-Claudiu Maior





Expunere de motive

cu privire la aprobarea Contractului de Asociere dintre Municipiul Tîrgu-Mureş şi Clubul Sportiv City’Us din Tîrgu-Mureş pentru sezonul competiţional 2011-2012


În ultimii ani, echipa de futsal C.S. City’Us Tîrgu-Mureş, a devenit una dintre echipele fanion ale municipiului, câşting de două ori consecutiv Cupa României, clasându-se între primele 3 echipe din Campionatul României. În ediţia de 2009-2010 echipa a obţinut rezultate remarcabile, câştigând atât Campionatul, cât şi Cupa României, obiective stabilite şi realizate prin Contractul de Asociere încheiat între Consiliul Local Municipal şi C.S. City’Us Tîrgu-Mureş, iar în sezonul 2010-2011 este neînvinsă în campionat şi în Cupa României, cu şanse reale de a repete performanţa sezonului trecut.
Pentru a continua performanţele şi a pregăti noi jucători, în sezonul competiţional 2011-2012, se impune continuarea asocierii Municipiului Tîrgu-Mureş cu C.S. City’Us. În acest sens propunem alocarea sumei totale de 3.220.000 lei (2.800.000 lei pentru Liga a I-a, 300.000 lei pentru Liga a II-a şi 120.000 lei pentru copii şi juniori).
În regulamentul de sprijinire a activităţilor sportive din municipiul Tîrgu-Mureş este prevăzut faptul că sprijinirea sportului de performanţă se poate face şi prin încheierea de contracte de asociere cu structurile sportive. 
Supunem spre aprobare Consiliului Local Municipal Tîrgu-Mureş, proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea Contractului de Asociere dintre Municipiul Tîrgu-Mureş şi Clubul Sportiv City’Us din Tîrgu-Mureş, pentru sezonul competiţional 2011-2012. 

      
AVIZ FAVORABIL AL
DIRECŢIEI Activităţi Social-Culturale şi Patrimoniale
SERVICIULUI Activităţi Culturale, Sportive şi Tineret

Director                                                                                             Şef serviciu
Bakó László Attila                                                                            Marina Ciugudean




Întocmit: Virgil Măceşanu



În temeiul art. 61 din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş,
Comisiile de specialitate ale autorităţii publice deliberative, în conformitate cu art. 54, alin. (4) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată, prezintă următorul raport:

1. Comisia de studii, prognoze economico-sociale, buget-finanţe şi administrarea domeniului public şi privat al municipiului.



Preşedinte                                                                                         Secretar
  dr. ing. Kolozsvári Zoltán Csaba                                            prof. Matei Dumitru

2. Comisia de organizare şi dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecţia mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice şi de arhitectură.




Preşedinte                                                                                Secretar
  ing. Törzsök Sándor László                                                 ing. Maior Sergiu Claudiu



3. Comisia pentru servicii publice şi comerţ.



Preşedinte                                                                                Secretar



         jrs. Vlas Florin                                                           psih. Roman Ioana Dana



4. Comisia pentru activităţi ştiinţifice, învăţământ, sănătate, cultură, sport, agrement şi integrare europeană.



Preşedinte                                                                                Secretar
           dr. Ioan Sita                                                                      prof. Bálint Ştefan                                                                                                             


5. Comisia pentru administraţie publică locală, protecţie socială, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, probleme de minorităţi şi culte.




Preşedinte                                                                                Secretar
       jrs. Peti Andrei                                                                     ________________________



ROMÂNIA                                                                                                      PROIECT
JUDEŢUL MUREŞ
Consiliul Local Municipal Tîrgu-Mureş


HOTĂRÂREA nr._________

din _________ 2011
cu privire la aprobarea Contractului de Asociere dintre Municipiul Tîrgu-Mureş şi Clubul Sportiv City’Us din Tîrgu-Mureş pentru sezonul competiţional 2011-2012



Consiliul Local Municipal Tîrgu-Mureş, întrunit în şedinţa ordinară de lucru,
Văzând Expunerea de motive nr.21.192/13.04.2011  iniţiată de Primarul Municipiului Tîrgu-Mureş, cu privire la aprobarea Contractului de Asociere dintre Municipiul Tîrgu-

Mureş şi Clubul Sportiv City’Us din Tîrgu-Mureş şi avizul favorabil al comisiilor de specialitate,                                         
În baza prevederilor Legii nr.69/2000, a educaţiei fizice şi sportului, a H.G. nr.884/2001 pentru aprobarea Regulamentului de punere în aplicare a dispoziţiilor Legii nr.69/2000 şi a HCL nr.107/2010, cu privire la modificarea HCL nr.359/28.10.2010 privind reglementarea modalităţilor de sprijin pentru acţiuni sportive în municipiul Tîrgu-Mureş pentru anul 2011,

În temeiul art.36, alin.(4), lit.a), alin.(6) lit.a), pct.6 şi alin.(7) lit.a), art.45 precum şi ale art.115, alin (1), lit.”b”, din Legea nr.215/2001 privind administraţia publică locală, republicată,

hotărăşte:

Art.1. Se aprobă Contractul de Asociere dintre Municipiul Tîrgu-Mureş şi Clubul Sportiv City’Us din Tîrgu-Mureş, prezentat în anexă, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art.2.Se aprobă alocarea, din bugetul local, a sumei totale de 3.220.000 lei, reprezentând cota de participare a Municipiului Tîrgu-Mureş la asociere, pentru sezonul competiţional 2011-2012).

Art.3 Consiliul Director al CS City’Us  va informa periodic Consiliul Local asupra executării bugetului şi a performanţelor sportive realizate, funcţie de care, autoritatea publică locală, dacă va fi cazul, va decide asupra modificării alocaţiilor financiare aprobate.

Art.4. Cu aducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredinţează Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea şi Executivul Consiliului Local prin Direcţia Economică şi Direcţia Activităţi Social-Culturale şi Patrimoniale.



Viză de legalitate                                                                             
Secretarul Municipiului Tîrgu Mureş                                         
jrs. Maria Cioban
_____________________

MUNICPIUL Tîrgu-Mureş, prin PRIMĂRIA MUNICIPIULUI Tîrgu-Mureş, cu sediul în  Tîrgu-Mureş, Piaţa Victoriei, nr.3, telefon: 0265-268.330, având cod fiscal 4322823, cont IBAN RO98TREZ47624590220XXXXX deschis la Trezoreria Tîrgu-Mureş, reprezentat prin Dr. DORIN FLOREA – Primar şi Ec. KISS IMOLA – Director Economic
şi
Asociaţia  Sportivă Clubul Sportiv CITY’US  Tîrgu-Mureş cu sediul în Tîrgu-Mureş str.Tineretului, nr.2, având C.I.S.: MS/A2/00200/2004, CUI: 14742921 şi cod IBAN RO97RNCB0188034963920001, deschis la BCR Tîrgu-Mureş, reprezentată  prin dl. Ţerbea Sorin-Ioan, Preşedinte  

II. OBIECTUL CONTRACTULUI

Art.l.  Asocierea dintre Municipiul Tîrgu-Mureş şi Asociaţia Sportivă CITY’US Tîrgu-Mureş, are în vedere sprijinirea fotbalului din municipiul Tîrgu-Mureş.
Art.2. Prezentul contract se încheie în vederea sprijinirii echipei CITY’US Tîrgu-Mureş pentru pregătirea şi participarea sportivilor acestei secţii la jocurile din cadrul sezonului competiţional 2011-2012 (Liga a I-a, Liga a II-a şi Cupa României) şi în competiţiile din cadrul Ligii Campionilor, stabilite prin calendarul Federaţiei Române de Fotbal şi a UEFA. 


Art.3. Activitatea în vederea realizării prezentei asocieri se va desfăşura sub conducerea economică şi juridică a unui Consiliul Director (C.D.) ai cărui membri vor fi:
                                    1.                    Ţerbea Sorin-Ioan
                                    2.                    Moldovan Sorin-Claudiu
                                    3.                    Vinţeler Marcel
                                    4.                    Benedek István
                                    5.                    Todoran Liviu Emil Nicu
III. DURATA CONTRACTULUI

Art.4. Prezentul contract de asociere se încheie pe perioadă nedeterminată.

IV. CONTRIBUŢIA FIECĂREI PĂRŢI CONTRACTANTE ÎN VEDEREA REALIZĂRII COLABORĂRII

Art.5.  Municipiul Tîrgu-Mureş are următoarele obligaţii:
a)     alocarea sumei totale de 3.220.000 lei (2.800.000 lei pentru Liga a I-a, 300.000 lei pentru Liga a II-a şi 120.000 lei pentru copii şi juniori), pentru participarea în sezonul competiţional 2011-2012 Liga a I-a, Liga a II-a şi a Ligii Campionilor la Futsal, conform Hotărârii Consiliului Local Municipal Tîrgu-Mureş; 
b)     majorarea sumei cu 10% pentru premierea jucătorilor, în cazul în care echipa se clasează pe locurile I-II sau câştigă Cupa României;       
c)     desemnarea de reprezentanţi în Consiliul Director;
   Art.6.  CITY’US Tîrgu-Mureş are următoarele obligaţii:
a)       crearea la nivelul echipei de seniori a Clubului CITY’US Tîrgu-Mureş  a unui colectiv capabil a atinge obiectivele propuse în Consiliul Director;
b)       utilizarea fondurilor alocate de către Consiliul Local Municipal Tîrgu-Mureş numai pentru scopurile aprobate de Consiliul Director, conform normelor legale în vigoare;
c)       prezentarea documentelor contabile spre verificare la solicitarea organelor competente, inclusiv a Camerei de Conturi;
d)       respectarea hotărârilor Consiliului Director constituit în condiţiile prezentului contract.

V. CONDIŢIILE DE CONDUCERE ŞI ADMINISTRARE A COLABORĂRII




Art.7. Colaborarea se va desfăşura sub conducerea economică şi juridică a unui Consilu Director desemnat de comun acord de către părţiile asociate.
Art.8. Consiliul Director este format din  5 membri.
Art.9. Consiliul Director funcţionează pe baza Regulamentului anexă la contract.
Art.10. Consiliul Director constituit în condiţiile prezentului contract va prezenta obligatoriu, trimestrial, un raport asupra activităţii realizate şi a condiţiilor de realizare a prezentului contract.
Art.11. În conformitate cu prevederile  art.5.  pct. b  din Consiliul Director vor face parte domnii Benedek István  şi Todoran Liviu Emil Nicu - Consilieri din partea Consiliului local municipal Tîrgu-Mureş.

VI. ÎNCETAREA CONTRACTULUI

Art.12. Hotărârea comună a părţilor.
Art.13. Rezilierea contractului, în cazul în care una dintre părţi desfăşoară activităţi contrare clauzelor prezentului contract, rezilierea putând avea loc cu un aviz prealabil obligatoriu de 15 zile.
Art.14. Municipiul Tîrgu-Mureş îşi rezervă dreptul de a rezilia unilateral contractul în următoarele condiţii:
-        nerespectarea hotărârilor Consiliului Director
-        neîndeplinirea obiectivelor propuse de Consiliului Director
-        schimbarea destinaţiei fondurilor alocate în altă direcţie decât cea prevăzută în anexă.
Art.15. Forţa majoră exonerează de răspundere partea care o invocă, în condiţiile prevăzute de lege.  După încetarea cauzei de forţă majoră, contractul îşi va relua cursul.


VII.         MODIFICAREA CONTRACTULUI

Art.16. Orice modificare a prevederilor cuprinse în prezentul contract se poate face numai cu acordul expres al părţilor contractante.
Art.17. Orice modificare în legislaţia actuală cu privire la forma prezentului contract va determina adaptarea acestuia într-o formă convenabilă ambilor colaboratori.
VIII. SOLUŢIONAREA LITIGIILOR

Art.18. Eventualele litigii ce decurg din interpretarea, executarea sau încetarea prezentului contract se vor soluţiona pe cale amiabilă, în caz contrar acestea vor fi supuse spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente.

IX. DISPOZIŢII FINALE



Prezentul contract de asociere s-a încheiat în două exemplare, azi _________________, câte unul pentru fiecare dintre părţile asociate.



    Municipiul Tîrgu-Mureş                                                             CITY’US Tîrgu - Mures
                                                                                                
           
            PRIMAR                                                                            PREŞEDINTE
      Dr. Dorin Florea                                                                                 Ţerbea Sorin-Ioan  




         DIRECTOR                                                                            
    Direcţia economică                                             
        Kiss  Imola

           


                 VIZĂ JURIDICĂ
     Măceşanu Virgil