sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș șantajează pompierii și alocă sute de mii de euro pentru combustibilul poliției! Atenție, DNA la furtul jegurilor PDL și al demenților din CL!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș șantajează pompierii și alocă sute de mii de euro pentru combustibilul poliției! Atenție, DNA la furtul jegurilor PDL și al demenților din CL!
Mega-banditul etnic amenință! Poate verifică DNA afacerea combustibil pentru poliție, de 200.000 de euro din banii prostimii! Și șantajul lepădăturilor etnice!
Zidezi:
Prezent la ședința de Consiliu Local de joi, 28 ianuarie, primarul Dorin Florea a făcut o serie de declarații cu mesaj pentru mai multe instituții din județ. Cea mai mare supărare pare să o aibă față de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” care au făcut, în miez de noapte, un control la Centrul Cultural Mihai Eminescu, potrivit edilului.
“Vă anunț că fac încetare a oricărei colaborări cu pompierii, asta din respect față de adevăr și în țara asta să se termine cu circul. Avem un parteneriat corect cu Poliția pe care îi sprijinim, avem un parteneriat cu toate instituțiile cu care într-adevăr nu sunt la cheremul și la decizia unor budoare politice. Iertați-mi expresia dar astea din păcate se practică. Am avut o colaborare onestă, dar în urma analizei care s-a făcut după Colectiv, vreau să nu picăm în același colectivism desuet”, a spus primarul. Acesta a mai afirmat că școlile târgumureșene sunt fără probleme, la fel și Centrul Cultural Mihai Eminescu, iar până ce ISU nu va da un comunicat în care să arate că acestea nu au probleme, nu le va mai da niciun leu, chiar dacă acest lucru va fi considerat un abuz.

Bandiții PDL Mureș cheltuiesc 100.000 de euro pe cupa liceelor pentru gășcarul Joma, dar oferă mai puțin burselor!



Bandiții PDL Mureș cheltuiesc 100.000 de euro pe cupa liceelor pentru gășcarul Joma, dar oferă mai puțin burselor!
Acolo unde hoții români din PDL nu au interese nu se cheltuiesc bani, dovadă că jegurile hoției românești aruncă 100.000 de euro doar gunoiului FCM/ASA, cu dedicație pentru Joma. Hoții români trimiși în judecată încă nu și pentru mita Coral luată în primărie se laudă cu bursele la mijloc de an. Desigur, pe publicitatea jegului de intermediar al mega-borfașului din primărie, viermele etnic care fură doar pentru viermii lui etnici sau retardați subordonați în partid.


Claudiu Maior: Acordăm bursele şcolare tuturor elevilor care sunt îndreptăţiţi să le primescă, potrivit legii
Vineri, 29 Ianuarie 2016 13:35 | Imprimare | Email



Marime text:





Printr-o Hotărâre a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş a fost  votată acordarea burselor şcolare de performanţă şi de studiu. „Acordarea burselor reprezintă o formă de sprijin material, vizând atât protecţia socială, cât şi stimularea elevilor care obţin rezultate foarte bune la învăţătură şi disciplină. Bursele se acordă din bugetele locale ale unităţilor administrativ-teritoriale de care aparţin unităţile de învăţământ preuniversitar. În cazul de faţă, ne referim la toţi elevii cuprinşi în învăţământul preuniversitar de stat din instituţiile de învăţământ de pe raza municipiului Tîrgu Mureş, conform necesarului transmis de fiecare unitate de învăţământ. Bursa de performanţă este în cuantum de 200 de lei, iar cea de studiu este în valoare de 100 de lei. De aceste tipuri de burse vor beneficia cca 600 de elevi, valoarea burselor şcolare ridicându-se la cca 300.000 de lei. În încheiere, doresc să vă asigur că Primăria Tîrgu Mureş este preocupată în continuare de creşterea calităţii actului educaţional târgumureşean, mărturie stând investiţiile pe care le-am realizat în toate instituţiile de învăţământ din oraş”, a afirmat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior.

Biroul de presă al primăriei

Florea și Maior, penalii hoției pe ASA, dau mită complicilor. Cd-uri



Florea și Maior, penalii hoției pe ASA, dau mită complicilor. Cd-uri
Cum escrocul cu mita Coral trebuie menționat în presa șantajată de licheaua etică de intermediar, bandiții PDL Mureș dau mită CD-uri! Tot e mai bine decât mită dată de porcul din primărie profesorilor, în campania pentru Băsescu, furtul cu tichete dedicate magazinului Real, fără reacție de la Consiliul concurenței și DNA cu Curcă!

Joi, 28 ianuarie a.c. a avut loc prima şedinţă ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş din anul 2016. Prezenţi în formulă completă, consilierii târgumureşeni au avut parte, în debutul şedinţei ordinare, de... o surpriză. „Împreună cu primarul Dorin Florea am hotărât să oferim atât consilierilor locali, cât şi jurnaliştilor prezenţi astăzi în sala de consiliu, câte un CD cadou ce conţine cele mai îndrăgite melodii ale cunoscutului chitarist de renume internaţional Al Di Meola. Celebrul chitarist a participat în luna august 2015 la Festivalul Internaţional de Chitară în cadrul manifestărilor culturale prilejuite de Concertele Oraşului”, a afirmat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior.

Mita lui Florea în campania lui Băsescu: