luni, 29 februarie 2016

Bandiții lui Florea fură din nou sute de mii de euro pe Cupa liceelor și cu dedicație Joma! Porcul etnic și retardatul devalizează bugetul, ca orice hoț jegos și etnic ocrotit de SRI!



Bandiții lui Florea fură din nou sute de mii de euro pe Cupa liceelor și cu dedicație Joma! Porcul etnic, retardatul și viermii de la IȘJ devalizează bugetul, ca orice hoț jegos și etnic ocrotit de SRI!



„Elevii” fotbalului tîrgumureşean au primit echipamente sportive
Luni, 29 Februarie 2016 09:32 | Imprimare | Email



Marime text:





Vineri, 26 februarie a.c. viceprimarul Claudiu Maior a participat la distribuirea echipamentelor sportive la Colegiile Naţionale Unirea şi Papiu Ilarian şi la Liceul Bolyai din Tîrgu Mureş. Echipamentele au fost împărţite elevilor care vor participa la Liga liceelor târgumureşene la fotbal. Felul în care vor juca echipele şi cum se vor desfăşura meciurile a fost decis prin tragere la sorţi, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş. Au participat viceprimarul Claudiu Maior, Ştefan Someşan, inspector şef  ISJ Mureş şi directorul Poliţiei Locale, Valentin Bretfelean. Liga reuneşte 17 echipe formate din cei mai buni jucători de fotbal din liceele mureşene. „Primăria Tîrgu Mureş încurajează acest gen de competiţii deoarece liceenii au nevoie de alternative la calculator şi pierderea inutilă a timpului liber în tot felul de anturaje. În plus, tinerii noştri sunt o pepinieră bună pentru cluburile sportive, nu ştii niciodată unde descoperi talentul. Eu, personal, încurajez sportul de  masă, asta înseamnă disciplină, sănătate şi, de ce nu, o formă sănătoasă de socializare. Zarurile au fost aruncate, ştim echipele, vom urmări meciurile. Le urez tuturor succes” a declarat viceprimarul Claudiu Maior.   
Poliţia Locală va asigura ordinea la toate meciurile Ligii liceenilor.

Hoții lui Florea, Cupa liceelor pe 100.000 de euro de furat pentru tricouri Joma. Cupa MCD, 70.000 de lei!



Hoții lui Florea, Cupa liceelor pe 100.000 de euro de furat pentru tricouri Joma. Cupa MCD, 70.000 de lei!
Sub nasul DNA și al SRI-ului cu interese și campanie electorală pentru hoțul român din primăria Târgu-Mureș se desfășoară hoția Cupa liceelor. Motiv de umflat banii pe cluburile pedeliștilor și subordonaților bastardului pedelist. Doar 100.000 de euro furați pentru fotbal, prin contract adițional la hoția ASA/FCM! Cum MCD e firmă capitalistă, un concurs sportiv are 70.000 de lei în premii. Hoții lui Florea aruncă 15.000 doar pe locul întâi și fură pentru tricourile Joma! Nimeni în stradă, nici măcar când porcul nu le dă banii elevilor, bani care au venit după ani, săptămâna aceasta! Copii, mergeți la DNA și trimiteți jegurile din PDL la pușcărie! La fel și cu inspectorii școlari PDL și PSD, care sunt șantajați de banditul etnic din primărie!

Dăm startul Olimpiadei Liceelor!
5 discipline sportive: fotbal, handbal, volei, basket şi tenis de masă, peste 3.000 de elevi gata să câştige premiile în valoare de 70.000 de lei puse la bătaie.
Pe locuri, fiţi gata....
Fotografia postată de McDonald's Romania.

Radu Paraschivescu despre mega-hoții lui Florea, borfași prinși cu mita Coral și cu hoții pe PFA la porcul lor de partid și primărie. Pentru că hoții români sunt ocrotiți de SRI!

Radu Paraschivescu despre mega-hoții lui Florea, borfași prinși cu mita Coral și cu hoții pe PFA la porcul lor de partid și primărie. Pentru că hoții români sunt ocrotiți de SRI!
gsp zicere:

Toată lumea merită elogii pentru epopeea de pe Tran-Sil. În primul rând, „băieţii”, desigur. Fiindcă au regăsit drumul spre tipsia cu jăratic. Fiindcă s-au adunat la ceas de restrişte. Fiindcă au scos la iveală tot ce le fusese interzis sub dictatorul Grigoraş: caracter, dârzenie, inspiraţie, poftă de joc etc. Dar nu doar „băieţii” merită împăturiţi în laude, ci şi „domnii”: domnul Benedek, domnul Gombos, domnul Tatàr şi ceilalţi ocupanţi ai tribunei oficiale. „Domnii” şi „băieţii” duc împreună spre ideea chisnovată de pe site-ul clubului: „La Târgu-Mureş sportul reprezintă o adevărată familie”. Ce înseamnă acest enunţ doar Dumnezeu drăguţul ştie. Spre a nu mai pomeni că o familie compusă doar din băieţi şi domni, fără fete şi doamne, e niţel mai greu de păstrat.
Antrenor colectiv, delir individual
Lipseşte cineva din pomelnicul mulţumirilor? Păi, ar fi antrenorul. Un reporter se interesează pe lângă viceprimar cine a ocupat această funcţie sâmbătă. Claudiu Maior ştie: „Toată echipa a fost antrenor. Toţi la un loc. Şi Adi, şi Gabi, şi Edi.” Ba chiar şi publicul, de ce nu? Dacă poate fi al doisprezecelea jucător, ce-l împiedică să dea indicaţii? Sau să stea pe bancă? Într-un fotbal scris de Eugène Ionesco şi Alfred Jarry, nu e nimic mai normal decât ca bucătăreasa să fie medic, vânzătorul de bilete să stabilească tactica, iar şoferul să calculeze numărul de calorii. Claudiu Maior, în schimb, nu are niciun rol. Nuuuu!!!! De fapt, nici n-ar fi trebuit să vină la microfon dacă n-ar fi ţinut să tragă o săpuneală televiziunii care pompează bani în echipă. Pentru ca echipa să ofere bâlci, fotbal de ştrand şi circ, plus un puci organizat de titanii care nu suportă ideea de antrenor. Consiliul de Administraţie îi interzisese până alaltăieri să vorbească la televizor lui Claudiu Maior, iar dumnealui, se ştie în urbe, e un tip obedient. Cuvintele de final îi confirmă discreţia prerafaelită şi talentul oratoric: „Această declaraţie a mea e ultima de-acum încolo”.
Devălmăcraţie cu de-a Trans-Sila
„Democraţia este cea mai proastă formă de guvernare, cu excepţia celorlalte.” Liviu Maior şi „băieţii” se hrănesc frenetic cu înţelepciune churchilliană. Atâta doar că democraţia de la A. S. Ardealul e de fapt o devălmăşie clădită pe principiul „gaşca bate omul”. Altfel spus, o devălmăcraţie. Grigoraş a aflat-o pe pielea lui şi a plecat. Aşa lucrează A.S.A: te ademeneşte, te aduce, te unge în funcţie şi, cu un brânci duios, îţi urează succes la frângerea gâtului. Grigoraş a însoţit alte creaturi care au venit la Târgu-Mureş bucuroase şi au plecat perplexe: Ciobotariu, Pusztai, Miriuţă, Bergodi (cometa Dan Petrescu nu se pune). Au rămas „băieţii”, gata să surâdă ipocrit şi să se joace de-a uite antrenorul, nu e antrenorul până la prima înfrângere. Atunci în locul glumiţelor vor apărea reproşurile, iar devălmăcraţia se va duce acolo unde-i e locul: la coş.
Şi totuşi, dacă modelul impus de „băieţi” e atât de eficient, de ce nu e preluat pretutindeni? De ce nu se revoltă instrumentiştii împotriva dirijorilor? De ce nu se răscoală actorii împotriva regizorului? De ce există în continuare profesori şi nu doar elevi? De ce supravieţuieşte specia infamantă a directorului şi nu e lăsat totul la voia muncitorimii? Şi de ce n-o vrea Adrian Mutu să ajungă de-a dreptul selecţioner până la vară? În felul ăsta, i-ar fi mai uşor să se autocheme la Euro. Fără să joace, fără să marcheze. Asta e treaba altora.

Oscaruri. Nu pentru negri, ci pentru străini. Oscarul nu e xenofob!



Oscaruri. Nu pentru negri, ci pentru străini. Oscarul nu e xenofob!
S-a făcut tam-tam inutil luni întregi despre lipsa persoanelor de culoare la nominalizările Oscar. Desigur, fiind vorba doar de negri, pentru că nici pielea roșie sau galbenă nu a avut nominalizați. Dar, dincolo de discuția halucinantă care a produs măcar glume bune din partea lui Rock, o idee despre cum membrii academiei au dat premiile unor actori și regizori din alte țări.
Alejandro Gonzalez Inarritu, cel mai bun regizor, mexican de felul lui.
Alicia Vikander cea mai bună actriță în rol secundar, suedeză.
George Miller, regizor australian al filmului cu 6 premii Oscar.
Asif Kapadia, regizor Amy, cel mai bun documentar, englez.
Moricone, compozitor, Oscar, italian.
 Mark Rylance, rol secundar, englez.
Historia de un oso, animație, scurt-metraj, regizor Chile. Și probabil lista e mai lungă.

duminică, 28 februarie 2016

Verifică cineva afacerile politice ale Lent Optik?!



Verifică cineva afacerile politice ale Lent Optik?!
O firmă se învârte de ani cu consultații oftalmologice la sediu de partid! Nu e glumă, inșii ăstia se folosesc de tot felul de nebuni din partide pentru a-și face afacerile și mai au aceste afaceri și potențial de escrocherie, cu bani dați avans pentru ochelari!
 http://www.vremeanoua.ro/psd-are-grija-de-ochii-tai
 http://www.vremeanoua.ro/cine-are-grija-de-ochii-vasluienilor-psd-sau-pnl
 http://www.buletindecarei.ro/2015/07/afluenta-de-careieni-la-consultatiile-oftalmologice-gratuite-de-la-sediul-pnl.html