duminică, 16 aprilie 2017

Atenție, DNA, banditul din Primăria Târgu-Mureș lucrează după șablon!



Atenție, DNA, banditul din Primăria Târgu-Mureș lucrează după șablon!
Cum orice jeg din presă e ăla lucrează cu drag la presa șantajabilă și de partid a nebunului din primărie, respectivii nu sunt doar angajați la Știi Tv sau ceva de gen partidului care are nevoie de șobolani, ci au și afaceri prin primărie, semn că mafioții nu riscă cu necunoscuți și afacerile pe primărie pot acoperi afacerile pe privat ale respectivilor gășcari și pupincuriști, adică banii pentru ăia se pot da ilegal, prin furt din bani publici, prin contracte prin primărie. Și astfel vă treziți că vreun porc inept cu publicitatea și imaginea nebunului face și proiectări  stradale sau altceva, pe proiecte copiate indiferent de stradă, distanță sau starea carosabilului, că păcăliciul care filmează clipuri electorale pentru campania bastardului are și afaceri cu filmări dedicate pe primărie, ghiciți cum se decontează, că târgurile de gătit, lactate, nunți merg mână în mână cu afacerile prin primărie, că zilele târgumureșene sunt perfecte pentru dat banii publici la complicii din presă care pupincuresc la banditul etnic și penal al Târgu-Mureșului, că înștiințări de plată sau monitoare ale primăriei se pot deconta de către bandit din banii publici pe iubita scursură etnică, că poți folosi găinarii sereistului ratat Bretfelean la lipit autocolante în care banditul visează vandali care atacă orașul și doar porcul suprem care candidează îi poate opri (sic!), pentru ca răsplata să vină pe… vulturi albaștri, pe  excursii ale bețivanilor după vin în afara țării sau prin plimbări ale jegurilor cu ochi albaștri în delegații folclorice ale primăriei. O mână spală pe alta și omerta e literă de lege și în primărie sunt angajate rude idioate sau consilieri cretini de bastard inept și din PNL, pentru ca pupincurismul la adresa porcilor români să fie decontat din banii publici. Cum nici lunaticii din presa locală și comunistă nu stau mai bine, șantajul e la el acasă și porcii găsiți de PNA pentru hoții cu buletine inventate pentru salvarea românismului în Târgu-Mureș primesc aprecierea bastardului etnic prin socrii ălora. O mână spală pe alta și o parte din consilierii care au votat pentru furturile de bani și terenuri pentru iubitul retardat al lui Florea au afaceri pe primărie și sunt șantajabili,  inepții strecurați în birouri de presă îi scriu retardatului pe FB și apoi publică la serviciu, toți hoții români cu propagandă pentru banditul din executiv au afaceri pe primărie sau pe neamurile din primărie, toate manipulările din campanie electorală sunt cam la fel (vandali, echipă de fotbal, UDMR vinde Ardealul, tăblițe în limba maghiară pe care le știu doar sereiștii lui Florea din poliții). Și doar DNA nu știe toate astea. Tocmai de aceea, un pont și aici, nu doar la sediul cunoscut. Mereu, șablon de la jegul din primărie:
1.     Prestatorii la gunoiul Știi Tv și Antena 1, dar și în presa scrisă, recompensați prin afaceri cu primăria sau angajări în primărie pe jegul prestator sau pe mai multe neamuri ale jegului prestatator de presă.
2.     Inventarea de licitații sau încredințări directe prin primărie șobolanilor etnici verificați de bastard și care sunt membri PNL sau gunoaie etnice de școală îndoielnică sau cu trecut de mafioți din România și nu numai, cu sau fără condamnări cu executare.
3.      Jeguri intermediare la publicitatea primăriei și CL, cu mafioți care merg la presă și șantajează pentru prețuri sub cele normale.
4.     Bani cu miros de mită, care se întorc în primărie ca…sponsorizări,. Fie că e sponsorizare coral, nocturnă pentru dementul lui Florea cu ASA, fie că sunt obligații/mite alea celor care primesc ajutoare locale de stat.
5.     Șantaje la adresa pompierilor sau poliției, dacă nebunul are nevoie de autorizații sau carnet de conducere.
6.     Manipulările cu maghiari, dragi nebunului doar în campanie. De la nivelul denunț la UDMR, pentru că UDMR nu vrea să se fure banii publici pe firmele profesorilor de jenă de la Petru Maior și Cantemir, cu scuza mega-calculator al hoților români și maghiari, până la nivelul... frați secui și UDMR vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureș!
7.     Angajarea bandiților condamnați de tribunale militare sau prinși de ANI cu PFA de retardat sectant angajat la borfașul de bastard.
8.     Acte făcute inițial de bandit, pentru ca scursurile să primească baloane sau activități fictive pe PFA. Suficient să urmăriți când inițiază bastardul și când sunt făcute firmele de porcii de români din partid sau camarilă. Următoarea afacere cu jegul uman cunoscut, balon de acoperit  teren de hockey?!
9.     Inventarea de afaceri inutile pentru hoții români, fie că e vorba de trasat străzi care urmează să fie reabilitate în acel an.
10. Folosirea instituției ca moșie proprie, abuz în serviciu al bastardului care se observă și prin refuzul de a se comunica sume la toate hoțiile banditului etnic, fie că e vorba de concerte Holograf la fiecare 4-5 luni, fie că e furt pe felicitările trimise de bastard în plic și cu antetul instituției. 
În concluzie, cine e în troacă cu porcul etnic din Primăria Târgu-Mureș e prins pe viață de mafiot și primește bani publici fără număr! Siguranța banditului este că porcul beneficiar nu toarnă, altfel ajunge și el la pușcărie pentru banii luați ilegal sau pentru care a dat mită, cum și demonstrează DNA în câteva dosare. Din păcate, DNA a scos porcii din CL din două dosare în care viermii cu afaceri pe primăria au votat cum le-a ordonat dementul! Și o vor mai face, pentru că porcii nu sunt în slujba prostimii, ci vor să fure și ei niște milioane de la cretinul etnic, pe firmele lor de jeguri împuțite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.