miercuri, 5 aprilie 2017

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș acoperă afacerea pe gagiul Baciu de la Darina/Narida și probabil că hoțul român îi va dărâma centrala termică din banii publici, că tot nu se mai ocupă DNA de dosarele nebunului suprem și ale retardatului său cu mită Coral și PFA



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș acoperă afacerea pe gagiul Baciu de la Darina/Narida și probabil că hoțul român îi va dărâma centrala termică din banii publici, că tot nu se mai ocupă DNA de dosarele nebunului suprem și ale  retardatului său cu mită Coral și PFA
Atenție, DNA, banditul din primăria Târgu-Mureș are proiect de hotărâre privind terenul de sub centrală termică, semn că porcul etnic vrea să dărâme centrala pe banii publici, pentru a-i face cadou terenul lui Baciu, prietenașul banditului. Cum s-a făcut deja cu o centrală și porcul etnic a furat 50.000 de euro din banii publici pentru a dărâma centrala!
26. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către S.C. Narida S.R.L. a unei suprafețe de teren aparținând Municipiului Tîrgu Mureș.

ardealnews zicere:
ANCHETA: Daca ai numele potrivit – Darina – poti sa-ti faci reclama IN trotuar?! Episodul 2.
martie 29, 2017
Distribuiți pe Facebook
Distribuiți pe Twitter

UPDATE: Inca o dovada a faptului ca materialele prezentate de noi sunt bazate pe informatii reale. Am primit raspunsul de la Administratia Domeniului Public referitor la autorizatia detinuta de firma la care facem referire pentru acest spatiu (vezi foto). Asteptam in continuare si raspunsul Politiei Locale, atat in ce priveste inlaturarea reclamei DIN trotuar FARA autorizatie, cat si in cealalta problema sesizata. In urma ultimelor date prezentate, poate isi fac timp si verifica si restul sutelor de mp de reclama care acopera toate vitrinele si fatadele magazinelor Darina din oras, asa cum au procedat in alte cazuri in care au fost „trimisi” la numai cateva ore de la instalarea unei reclame – vom prezenta acest caz intr-un alt material.

Pentru reprezentanţii DARINA executarea de lucrări fără a deţine autorizaţie de construire a devenit un modus operandi.
SC NARIDA SRL a solicitat Primăriei Târgu Mureş un certificat de urbanism în scopul schimbării destinaţiei fostei centrale termice din Aleea Cornişa nr. 14 în cantină, iar primăria a emis certificatul de urbanism nr. 856 din 05.05.2016 (conform datelor de pe site-ului primăriei).
Ignorând legislaţia în domeniul autorizării lucrărilor de construcţie care prevede necesitatea obţinerii unei autorizaţii de construire înainte de începerea lucrărilor, reprezentanţii NARIDA SRL au început reamenajarea fostei centrale termice din Aleea Cornişa nr. 14, fără ca vreun reprezentant cu atribuţii pe linia controlului disciplinei în construcţii din Poliţia Locală Târgu Mureş să-şi exercite atribuţiile de serviciu, respectiv să-i aplice o amendă, să stopeze lucrările şi să dispună intrarea în legalitate. De ce? Pentru că anumite firme beneficiază de „protecţie” şi sunt sancţionate doar atunci când se depune o reclamaţie împotriva lor, aşa cum s-a întâmplat în cazul lucrărilor de la restaurantul DARINA din cartierul Dâmbu Pietros. Pentru cine nu ştie, SC NARIDA SRL este, ca şi SC DARINA SRL, o afacere a familiei BACIU.

Afacerea demolare pe bani publici.
Autoritate contractanta

Primaria Municipiului Tirgu-Mures

Cod de identificare fiscala: 4322823

Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures

Telefon: 0265-268330

Fax: 0365-801856

Detaliu invitatie

Denumire invitatie: Lucrari de demolare Centrala Termica , P-ta Victoriei, nr. 1 din Municipiul Tirgu-Mures

Modalitate de desfasurare: Procedura offline

Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut

CPV: 45111100-9 – Lucrari de demolare (Rev.2)

Tip contract: Lucrari

Obiectul contractului: Lucrari de demolare Centrala Termica P-ta Victoriei, nr. 1, din Municipiul Tirgu-Mures.

Stare procedura: In Desfasurare

Data publicarii: 06.09.2011 15:40

Data limita de depunere a ofertelor: 19.09.2011 10:00

Adresa la care se transmit ofertele: Municipiul Tirgu Mures , P-ta Victoriei nr. 3, camera 13 (registratura).

Data si ora deschiderii ofertelor: 19.09.2011 11:00

Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: Municipiul Tirgu Mures, P-ta Victoriei nr. 3, camera 45.

Limba de redactare a ofertei: Romana

Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice

Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu

Tip de finantare: Fonduri bugetare

Tip Autoritate: Sectorial: Nu

Tip Activitate: Servicii generale ale administratiilor publice

Valoare estimata: 196,554 RON

Criterii de calificare:Decl.priv.eligib.; Decl.priv.inexist. starii de falim.; Certif. constat. de la Bug.de Stat si de la Bug. Local; Certif.emis de O.R.C.; Decl. priv.neincadrarea in preved. art. 69^1 din O.U.G. nr. 34/2006; Certif. de particip. la licit. cu of. independ.

-Cifra medie de afaceri pe ultimii 3 ani cu val. egala sau mai mare de 393.100lei; Exp. sim.- finaliz. in totalit. sau a unor faze specifice in ultimii 5 ani de lucrari sim. cu val. egala sau mai mare de 196.550 lei; Recom. din partea altor beneficiari; Lista priv. princip. contr. de lucrari in desfasurare; Decl.priv. echip., utilaje, instalatii; Decl priv. efectivele medii anuale ale person. tehnic si de specialitate si asig. a calit.; Asig. respect.legisl.in vigoare cu priv. la prot. mediului in ceea ce priv. mod. de depunere a deseurilor inerte;

ISO 9001 sau echivalent, ISO 14001 sau echiv., ISO 14001 sau echiv.

Modul de obtinere a documentatiei de atribuire: Documentatia de atribuire este atasata prezentei invitatii de participare.

Gar. de particip. este in cuantum de 3.900 lei.

Gar. de buna executie este in cuantum de 10% din val. contr. fara T

Pe de alta parte, in acest caz, avem si o noua metoda de promovare. Direct pe trotuar! Si cum altcumva inscriptionat decat prin folosirea atat de iubitele lor „piscoturi” 😉 Nici nu mai intrebam de autorizatii de reclama pentru sutele de mp de vitrine inscriptionate cu poze colorate la toate magazinele Darina din oras, dar nu putem sa nu ne punem intrebarea ce fel de autorizatie detin pentru aceasta reclama inclusa direct IN domeniul public, atata timp cat legislatia NU permite acest lucru.

Am cerut lamuriri pe acest subiect la ADP Tirgu Mures, dar nu am primit niciun raspuns pana in acest moment (asteptam cu interes). Probabil se chinuie sa gaseasca o varianta „legala” si in acest caz. In acelasi timp, cerem public politiei locale sa ne spuna ce amenzi a aplicat in acest caz. Voi ce parere aveti, vom primi vreun raspuns?! 😉

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.