luni, 24 aprilie 2017

Bandiții lui Dorin Florea se laudă cu sărbătoare de mai



Bandiții lui Dorin Florea se laudă cu sărbătoare de mai
Dacă tot vor sărbătoare de mai porcii etnici din primăria hoției românești, ia notiție,  DNA Târgu –Mureș:
MAI verifică pseudo-academiile de fotbal din  Week-end și cei 5000 de euro cheltuiți din banii publici pentru fiecare copil.
Mai verifică pompele și toboganele lui Poruțiu și Someșan cel mic.
Mai verifică milioanele de euro cadou lui Borșan, subordonatul dementului.
Mai verifică procesele pierdute de banditul român cu Moga și firma sa și prostovanii de avocați care au fost plătiți din banii publici.
Mai verifică balonul de 200.000 de euro cumpărat pentru bazin de românul Andrei Pușcaș cu firmă făcută special și abonată la porcul de partid. Protecting People, neam hoț!
Mai verifică chimicalele lui Cojoc și Dafochim.
Mai verifică licența borfașilor cu radioul și cu maimuța urlătoare și bilingvă aferentă.
Mai verifică banii luați ilegal la intrare de porcii lui Florea, pe când locuitorii orașului vor terase, nu să stea la soare, cu toată gașca de aplaudaci.
Mai verifică decontările hoților români pe cântăcioșii români șl maghiari, îndeosebi cei promovați de porcul pleșuv  de la Știi TV.
Uite așa, sărbătoare de MAI. Și nu mai trebuie să vină retardatul sectant și consiliator, pentru imaginea prin cătane inepte, nici jegul microfonist care consiliază retardat în ale carențelor gramaticale, nici nu se mai fură milioane de euro pe porcii români subordonați în partid, primărie, pe gășcarii veseliei etnice și sub nasul bețivanilor SRI din poliții locale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.