miercuri, 12 aprilie 2017

Bandiții lui Florea, abonamente din bani publici pentru Seling, Marius Pop



Bandiții lui Florea, abonamente din bani publici pentru Seling, Marius Pop
Cum bandiții lui Florea au mereu abonamente pe cântăreți și nu ne referim doar la Holograf, cu vreo 10 prestații pe bani publici în 6 ani sau pe italieni, expirați și sexagenari iubiți de dementul penal din primărie, afacere din banii publici pe Seling, Marius Pop, ani în șir. După obicei, nebunul din primărie nu va binevoi să spună cât dă protejaților lui, pe motiv de clauze anticoncurențiale, care nici nu există din moment ce porcul penal și cu mită dă bani doar găștii lui. Sfântă hoție a românului ales etnic și cu sprijinul serviciilor nu atât de secrete, ca și bețivanii produși de ele și infiltrați în poliție, presă și nu numai, care urăsc ca Târgu-Mureșul să ajungă la mâna maghiarilor, preferând mafioții târgumureșeni, pentru că sunt români sau pentru că se dau români după adopții!
P.S. Din fericire, am scăpat de Paști de abonatul Ciprian Istrate, servit în familie de gunoiul din primărie și de primării PNL/PDL, pentru asociația culturală a jandarmului, din timpul lui liber, am scăpat de turnătorul actor, actualmente al PNl/PDL, Mihoc, am scăpat de abonatul regizor Pancu, cu nevasta angajată la organul de propagandă și publicitate a hoților PNL din primăria Târgu-Mureș. Nu se știe cum, având în vedere că banditul cu mită și dosare penale are abonați culturali români, pe care îi poate controla la partid sau prin angajare la gunoiul cătanelor inepte de la Știi tv.
2016, radiotargumures:
Primăria municipiului Tîrgu-Mureș organizează, cu ocazia Sărbătorii de Florii, trei concerte speciale de muzică religioasă în trei biserici reprezentative din oraș.
Astfel, duminică de la ora 12.00, va avea loc un concert la Catedrala Ortodoxă „Învierea Domnului” din cartierul Tudor susținut de Marcel Pavel. La aceeași oră este programat un alt recital de muzică religioasă susținut de Marius Ciprian Pop la Biserica Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” de pe strada Voinicenilor, din cartierul Unirii.
Tot de Florii cântă la Tîrgu-Mureș și Paula Seling. Aceasta poate fi ascultată la Biserica Greco-Catolică „Adormirea Maicii Domnului” de pe strada Armoniei, începând cu ora 17.00.
Marcel Pavel și Marius Ciprian Pop au concertat și anul trecut în duminica Floriilor în unele biserici din oraș.
De asemenea, Paula Seling a susținut și anul trecut un concert de Paști la Tîrgu-Mureș, la Casa de Cultură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.