joi, 6 aprilie 2017

Bandiții lui Florea trimit poliție locală în mașini personale! Acțiune sub acoperire de la fostul sereist zburat pentru încălcarea gravă a statutului SRI?



Bandiții lui Florea trimit poliție locală în mașini personale! Acțiune sub acoperire de la fostul sereist zburat pentru încălcarea gravă a statutului SRI?
Pe strada George Coșbuc, o madamă îmbrăcată în uniformă de poliție locală face de zor poze la mașini, la locuri de parcare. Doamna blondă e, cică, în exercițiul funcțiunii sau e trimisă de șefi amatori de bețivănit nu doar în Moldova, ci și în mijlocul străzii Coșbuc, împreună cu retardatul de consilier al lui Florea. Posibil, să facă rost nebunului de motiv de cheltuit banii publici pe întreținuții borfașului etnic din executiv,  Senin, Kiss Unicum, Valpet, Astor sau Citadin, firme de românași condamnați definitiv sau de maghiari buni la sufletul nebunului isteric, altfel, la maghiari. Singura chestie pe care o uită reprezentanta lipitorilor în campania electorală a lui Florea e că a venit și a plecat cu mașină proprie! Așadar, insa e în uniformă, dar se plimbă în mașina proprie ! Îi decontează serestul Bretfelean benzină pentru mașina proprie cu numărul MS 81 TNK? Sigur că amatorul de licori bahice în Moldova știe mai bine cum e cu slujbașii ăștia, iar DNA știe probabil cum e cu mita/prima/cadoul etnic/lichiditatea de 45.000 de lei luată pe AS Sindicală a poliției locale, respectiv AS sindicală a poliției locale și a primăriei, precum știe de plimbările bahice în delegații folclorice sau cu însoțitoare feminine sau cum e cu vulturii albaștri ai picturii, ținuți din banii publici de dementul din primărie pentru meritele de sorginte sereistă sau cum e cu transportul de ziare de propagandă electorală în campania nebunului, de la tipografie, cu inși subordonați și în timpul serviciului. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.