miercuri, 19 aprilie 2017

Bețivanii și sereiștii din Poliția locală târgumureșeană se laudă cu fapte eroice, dar nu amendează acolo unde bastardul din primăria a făcut parcări ilegale și care pun în pericol siguranța circulației. Pe motiv de excursii după vin, tabere de pictură și bani pe AS sindicală?!



Bețivanii și sereiștii din Poliția locală târgumureșeană se laudă cu fapte eroice, dar nu amendează acolo unde bastardul din primăria a făcut parcări ilegale și care pun în pericol siguranța circulației. Pe motiv de excursii după vin, tabere de pictură și bani pe AS sindicală?!

Ca unul care am scris de scursurile din poliția locală târgumureșeană până când s-a modificat statutul poliției locale (sic! paragraful cu parcarea e ilegală, mai puțin acolo unde dobitocul a tras linii pe asfalt și a făcut-o…legală!), nu pot să nu atrag atenția afumaților amatori de bețivăneli cu vin în Moldova, precum și sereiștilor ratați cu vandali imaginați la băutură în campania electorală pentru locale și europene a dementulului PNL, că oprirea mașinilor la mai puțin de 25 metri înainte și după trecerea de pietoni e interzisă prin codul rutier, care e for suprem. Degeaba vine porcul în uniformă și se face că nu vede cum porcul din primărie a trasat ilegal parcare pe trecerea de pitoni sau la un cm de ea, pentru întreținutul Horațiu Moldovan sau pe scursurile de români aferente bastardului liberal din primărie,  că e ilegal! Legea națională bate potlogăria locală și o voi demonstra dând bandiții din primărie în judecată pentru hoția din bani publici cu parcări pentru decontarea bufonului cu vopsele pe asfalt,, inclusiv pe siguranța circulației! Bastardul liberal face loc de parcare astfel încât să nu vedeți mașinile care vin pe sensul respectiv sau fură banul public pentru a pune betoane în mijlocul carosabilului, cică, ca să nu se parcheze acolo. Simplu de identificat beneficiarul etnic și legăturile borfașului sectant și consilier al nebunului, pe filiera etnică și PNL. Așadar, scursurile cu damf din poliția locală, pistolară și cu ochi albaștri se laudă cu opriri și staționări acolo unde porcii ăștia nu au de apărat interesele escrocului și întreținutului său cu betoane sau vopsea. Târgumureșeni, ia filmați cum își fac treaba lepădăturile sereistului și trimiteți borfașii care muncesc doar de 1 și 8 martie, 15 martie, de marșul secuilor sau de paști, ca să transpire puțin în tribunale!  Mafia penală din Primăria hoției românești târgumureșene are interese și bufoni afumați în haină de poliție, ia terminați cu leprele astea bețivane și cu manipulările de sorginte SRI!
OPRIRI/STAȚIONĂRI NEREGULAMENTARE PE DOMENIUL PUBLIC ȘI INDISCIPLINĂ PIETONALĂ

În intervalul menționat, personalul Biroului de Siguranță Rutieră aparținând Poliției Locale a constatat și sancționat contravențional, un număr de 214 fapte, aflate sub incidența Hotărârii Consiliului Local nr. 197/2007M, art. 26 și a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002, ponderea cea mai mare a acestora fiind pentru opriri, staționări neregulamentare și indisciplină pietonală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.