sâmbătă, 1 aprilie 2017

Escrocul Claudiu Maior - în fața presei care nu poate fi șantajată sau mituită de cătanele inepte ale borfașilor PNL din primărie! Așteptăm răspunsul DNA Cluj-Napoca, cu dosarul mită Coral pentru bandiții români din primăria Târgu-Mureș!



Escrocul Claudiu Maiorîn fața presei care nu poate fi șantajată sau mituită de cătanele inepte ale borfașilor PNL din primărie ! Așteptăm răspunsul DNA  Cluj-Napoca, cu dosarul mită Coral pentru bandiții români din primăria Târgu-Mureș!

Claudiu Maior! Daca furi de mic, cand esti mare numa’ te joci!
martie 31, 2017

Nici nu au rost foarte multe comentarii. Deja nici cuvinte sa definim acesti indivizi nu prea mai avem. Sa ajungi sa iti aloci votul unor consilieri, dar mai ales munca depusa de unii pentru a incerca sa se faca totusi ceva si pentru orasul nostru dupa 17 ani… se numeste FURT! Si nu e vorba de o „scapare”, face acest lucru de multi ani prin postarea tuturor lucrurilor realizate si propuse de altii! Doar nu va imaginati ca el traseaza si plombeaza strazi, repara parcuri, face curatenie sau chiar detine echipa de fotbal ASA, la care iese in repetate randuri si vorbeste de parca ar fi echipa lui! In felul acesta, toti contribuabilii am avea acelasi drept sa iesim public si sa vorbim de aceste proiecte sau echipe, doar ca noi nu ne-am „cumparat” televiziuni sau ziare cu bani publici pentru a putea face asta.

Acest Ghilgames de Mures, condamnat definitiv de doua ori, nu face altceva decat sa ISI INSUSEASCA prin FURT munca sau proiectele altora facute pe banii NOSTRI!

In cazul de fata isi atribuie, pe pagina proprie, proiectul „Deschidem curtile scolilor”, proiect realizat si propus de mult timp de catre consilierul Radu Balas. Proiectul aici.

Pana la urma nu el e cel „prost”, ci cei care i-au dat ocazia sa faca asta votand la gramada toate proiectele din bugetul-2017 propus, care continea multe aberatii prin alocari de sume imense in domenii „preferentiale”. Noi am atras atentia si asupra acestora aici si aici.

Toate aceste lucruri si le permit prin nepotismele din „caracatita” prezentata de noi in acest material.

Foto: colaj foto care exemplifica la figurat cum „fura din buzunarul” tuturor muresenilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.