sâmbătă, 29 aprilie 2017

Maestrul Ioanițoaia scrie de escrocheria Centre de excelență. DNA Târgu-Mureș se face că nu știe cum bandiții au cheltuit 5000 de euro din banii publici pentru fiecare copil prostit la Târgu-Mureș! Urmăriți jegul sectant!



Maestrul Ioanițoaia scrie de escrocheria Centre de excelență. DNA Târgu-Mureș se face că nu știe cum bandiții au cheltuit 5000 de euro din banii publici pentru fiecare copil prostit la Târgu-Mureș! Urmăriți jegul sectant!
5000 de euro furați din bugetul local pentru fiecare copil, interese ale jegului sectant al lui Florea, borfașul furtului ASA. Iar pentru știința DNA, banditul din primărie are pe porcii lui cu interese Joma dedicații pe escrocheria Cupa liceelor, sute de mii de euro anual, pe câteva sute de echipamente oficiale sau...nu. Atenție, DNA, afaceri pe pedelistul și pe pesedistul din IȘJ Mureș, căutați sutele de mii de euro și pe borfașul pedelistul cu cupe ale baschetului feminin. Că tot e mafie a porcilor de români și cu scursurile subordonate lui Florea din primărie sau partid! 15.000 de lei furați doar pentru locul 1, bani care nu au ajuns la timp la copii și nevasta lui Someșan a ajuns să ceară porcului român din executiv banii furați. Și viermii nu s-au dus la DNA, pe motiv că porcul român trebuie protejat!
Cea mai mare cacealma federală se leagă de așa-zisele Centre de Excelență. Anunțate cu surle și tobe, ele s-au inaugurat în 2015 la Timișoara și Tg. Mureș, în 2016 la Buzău și Deva. S-au înființat însă în afara regulamentelor, iar echipele lor (Tricolorii11), în absența Certificatului de Identitate Sportivă (CIS), au fost înscrise și au jucat abuziv în campionat, fraudulos! Deoarece FRF nu poate fi proprietar într-o întrecere pe care o tutelează, Tricolorii11 n-au primit drept de joc în Cupa României, probă că nu-i în regulă cu ele!

Întrucât MTS, ca să nu încalce legea, a refuzat să elibereze CIS celor 4 unități, autoritățile locale s-au retras treptat din parteneriat, ceea ce va provoca închiderea a două dintre centrele amintite, celelalte urmând să fie susținute exclusiv din vistieria federală. Pe lângă trambalarea copiilor și a părinților acestora, paguba se estimează la  1,5 milioane de euro. Numai că are balta pește, e de revenit asupra temei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.