sâmbătă, 22 aprilie 2017

Năstase, un huligan nenorocit. Măcar federația internațională de tenis să ia măsuri împotriva nenorocitului care nu are nici o scuză!



Năstase, un huligan nenorocit. Măcar federația internațională de tenis să ia măsuri împotriva nenorocitului care nu are nici o scuză!
 http://www.gsp.ro/sporturi/tenis/video-scene-incredibile-la-fed-cup-nastase-a-fost-dat-afara-din-arena-si-a-sarit-la-bataie-care-dracu-e-problema-ta-c-a-dracului-konta-a-plecat-la-vestiare-in-lacrimi-508465.html
Ce surpriză, un Năstase cu circ în viață și partide aduce scandalul și din poziția de căpitan de FED Cup. Federație de tenis, luați frumos specimenul acesta din sport și dați septuagenarului odihna binemeritată. Departe de tenis sau măcar de oameni. Rușine, nenorocitule! Mai apără-l pe nenorocit, CTP-ule! Și, Serena, dă rasistul țigan  în judecată!
Dar e momentul să scăpăm tenisul de Ilie Năstase și ceilalți dinozauri din sport"Simon Briggs, corespondent The Telegraph la FED Cup
Fostul tenisman Ilie Năstase, primul lider al clasamentului ATP, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului La Stampa, că a fost mereu acuzat de faptul că este "ţigan", dar a precizat că se mândreşte cu acest lucru.

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/tenis/sunt-tigan-roman-si-sunt-mandru-de-asta-ilie-nastase-ii-socheaza-pe-italieni-nu-sunt-cinic-incerc-sa-fiu-sincer-9235383?cp=3?
"Să-mi înfurii adversarii făcea parte din strategia mea. Am fost mereu acuzat că sunt ţigan. E adevărat, sunt ţigan român şi sunt mândru de asta"
, a spus Năstase.
P.S. Ceea ce șochează în plus este reacția femeilor, după ce una de-a lor a fost făcută curvă, alta proasta, de alta s-a râs, pe seama sarcinii, alta e labilă ș.a.m.d. Într-o țară normală, jucătoarele astea timorate, Halep și Sorana cea învinsă, ar fi spus nu grobianismului, nesimțirii și atacurilor sexuale, dar cum e vorba de România în care femeia abia votează de nici 80 de ani e într-un fel de înțeles! Bravo, fetelor, ați demonstrat că vă doare în rachetă de suratele voastre și că acceptați golănia bărbatului care vă e șef! Sper că sunteți mândre de voi și vă meritați educația civică primită de la mamele voastre, niște femei și ele, ce să vezi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.