vineri, 21 aprilie 2017

Pentru prostălăii amețiți de drojdia vulturului albastru din Poliția locală târgumureșeană



Pentru prostălăii amețiți de drojdia vulturului albastru din Poliția locală târgumureșeană
Pentru viermii care lipesc autocolantele în campania electorală a bulibașei, cu duhoare de sereist împuțit, bețivan și pistolar, recunoașteți personajul, atenție, prostălăilor, la parcarea voluntar și ilegală, la parcările porcului penelist din primărie pe scursura și cu vopsele din banii publici, ghiciți jegosul de abonat, la pericolul în siguranța circulației. Așadar, prostălăi cu 12 clase:
1.     E interzisă parcarea la mai puțin de 25 metri înainte și după trecerea de pietoni semnalizată.  E ilegal și gata, chiar dacă porcul din executiv v-a tras linie în buza trecerii de pietoni și v-a zis că parcarea acolo e legală. Porcii trebuie să înțeleagă că o normă națională bate mizeria de hoție românească băgată sau nu prin CL și veți lua în curând și surpriza cuvenită la tribunal. Valabil și la stația de taxi, prostovani cu 12 clase și chipiu!

2.     E interzisă parcarea la mai puțin de 3 metri de geamurile locuinței, normă a Ministerului sănătății. Chiar dacă porcul din primărie și executiv și scursura lui de român aferentă au desenat pe trotuarul din bani europeni o parcare ilegală!

3.     E interzisă montarea de mizerii din beton în mijlocul șoselei, pentru că se pune în pericol siguranța circulației, Înțelegem că nebunul din primărie are de furat pe hoți români și retardatul sectant și escroc prins de ANI trebuie să se pozeze, dar e ilegal și veți avea surpriza de la instituția care stă în spațiul primăriei și anchetează hoții români din primărie.
4.     E interzisă parcarea în mijlocul trotuarului, mai ales după ce porcii în uniformă se laudă cum muncesc ei de paști pentru a da sute de amenzi și a avea ce pune pe masă lichelele. Imagini la Unic, pentru proștii cu ochi albaștri care se cred... vulturi albaștri și intră în sevraj când nu pot merge în delegații după vin!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.