miercuri, 21 iunie 2017

Ardealnews lovește din nou în penalii jegoși, mituiții din primărie, slugile nebunului din CL și PNL și în gunoiul SRI



Ardealnews lovește din nou în penalii jegoși, mituiții din primărie, slugile nebunului din CL și PNL și în gunoiul  SRI
Mergeți la DNA pentru toți ăștia? Și în curând facem un dosar pentru un gunoi șantajist după ce și o instituție va veni cu un răspuns pentru șantajul suferit!

UPDATE: Ne cerem scuze, dintr-o eroare tehnica a fost introdusa poza unui fost consilier PNL, actualmente ALDE, care avea acelasi nume – Pui Sebastian.

O vorba din popor spune ca „minciuna are picioare scurte”, in cazul de fata putin peste o luna de zile. Asadar, atrageam atunci atentia si faceam haz de necaz (in acest material), referitor la faptul ca „VIPurile” orasului se pregatesc sa manance si sa bea pe banii nostri. Imediat a venit si comunicatul primariei Tirgu Mures (vezi foto) care spunea ca dineul pentru „VIPuri” este organizat din sponsorizari. Asa a fost, doar ca partial. Acum si-au amintit si au transmis, prin cineva care scrie in locul lui Claudiu Maior pe pagina, ca au fost alocati si 20.000 de lei de la bugetul local. Mai nimic in comparatie cu sumele pe care sunt ei obisnuiti sa le invarta; „maruntisul” alocat pentru burtica lor inseamna asa… doar vreo cateva mii de meniuri pentru persoanele asistate social!

Amintim cateva din „personalitatile” invitate sa manance si sa bea pe bani publici:  Todoran Liviu Radu – PNL, Matei Dumitru – PNL, Benedek Theodora Mariana – PNL, Miculi Vasile – PNL, Dumitru Pavel – PNL, Moldovan Călin – PNL, Papuc Sergiu Vasile – PSD, Bratanovici Cristian – PSD, Pui Sebastian Emil – PSD, Constantin Bogoșel – PSD, Peti Andrei – UDMR, Magyary Előd – UDMR, Szászgáspár Barnabás – UDMR, Csiki Zsolt – UDMR, Bakos Levente-Attila – UDMR, Bakó Szabolcs – UDMR, Furó Judita – UDMR, Mózes Levente-Sándor – UDMR, Kovács Lajos-Alpár – UDMR, Makkai Grigore – UDMR

Pe langa ei, „bossii” din primaria Tirgu Mures – Dorin Florea + Claudiu Maior + Bretfelean PLM – si-au mai invitat cateva sute de prieteni „colaboratori”; pe cativa dintre ei ii regasiti in acest material.

Tot cu prilejul zilelor targumuresene, in plus de acest dineu organizat in cinstea lor si cu ei, au mai cheltuit cu servicii hoteliere; servicii de restaurant și de servire a mâncării (delegații străine aprox. 50 persoane, meșteri populari aprox. 100 de persoane, artiști+staff aprox. 100 de persoane) (30.000 de lei)

Si cum probabil au anticipat legatura stransa ce va urma  – au sustinut CULTURAL financiar si dijei cu – servicii de recreere culturale și sportive – servicii de sonorizare, scenă, lumini și efecte speciale (3 locații diferite și Cetatea Medievală) (70.000 de lei);

Cum putea culmina acest eveniment altfel decat cu niste – servicii de realizare și execuție focuri de artificii (23.000 de lei).

Noi speram ca finalul sa fie cu multe scantei, exploziv chiar, dar tinem sa fie realizat in cadru legal… sa zicem „organizat” pentru ei de catre organele competente de ancheta. Din partea noastra, a celor care le platim taxele pentru a putea ei sa se imbuibe, le transmitem doar sa le fie de bine si speram ca s-au gandit toti la copiii nevoiasi in momentul in care au dus lingura la gura.

PS – Ii rugam pe aceasta cale sa iasa public – toti cei care au participat la chermeza pe bani publici – si sa isi ceara scuze targumuresenilor pentru ca le-au mancat banii la propriu!

MS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.