vineri, 14 iulie 2017

Bandiții lui Florea și furtul lor pe containere. Mafie etnică și religioasă de Târgu-Mureș!

https://ardealnews.ro/2017/07/14/exclusiv-curtea-de-conturi-prejudiciu-de-un-sfert-de-milion-de-euro-in-afacerea-containerelor-de-gunoi-eco/

Bandiții lui Florea și furtul lor pe containere. Mafie etnică și religioasă de Târgu-Mureș!
Sectanții și retardații lui Florea zburdă de fericire pe banii târgumureșenilor! DNA, rupe-le capul la hoții români și la trepanații împuțiți și idioți din naștere, aduși de porcul numărul 1 al hoției târgumureșene în primărie, pe PFA-uri și în partidul hoților liberali! O altă afacere gen cea pentru porcul Țerbea, pentru că nebunul și retardatul său s-au bucurat de protecția PNA/DNA, SRI, a lichelelor ordinare din poliție, jandarmerie și poliție locală - condamnate de tribunale civile, militare sau pentru amenințări cu arma prin baruri - și s-a furat de 16 ani pentru toate zdrențele de români și prin zdrențe de români cu 2-3 complici maghiari.
Ardelanews zicere:

Asa cum va spuneam inca din mai 2017 –  Ancheta MS: Gunoiul este pe strazi… containerele „eco” subterane stau nefolosite… milioane risipite! – se pare ca am avut dreptate din nou!

In urma cu putin timp, Curtea de Conturi a finalizat controlul la primaria Tirgu Mures. Ce putea sa gaseasca altceva decat multe miloane lipsa sau alocate nejustificat! Astazi, publicam concluzia acestora privind containerele „eco” subterane, instalate pe sute de mii de euro de primaria Tirgu Mures in „afacerea” lui Dragos Feurdean, prietenul lui Claudiu Maior!

Nu o sa mai comentam foarte mult, avand in vedere faptul ca iar am avut dreptate – puteti vedea in linkul de mai sus in care am prezentat in detaliu subteranele acestei afaceri. In plus, se poate vedea negru pe alb in fotocopia prezentata mai jos, cum s-au platit in avans sume colosale, circa un sfert de milion de euro, pentru ceva ce nu a fost executat nici pana azi, dar incasati cu ani in urma! Toate acestea in conditiile in care primaria Tirgu Mures este recunoscuta in general pentru plata facturilor cu foarte mari intarzieri, iar in acest caz a platit cu foarte mult timp inainte. Voi ce spuneti, este sau nu vorba de ceva legaturi de prietenie?!

MS – Vom reveni, in scurt timp, cu celelalte ilegalitati descoperite de Curtea de Conturi. / Foto: colaj imagini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.