miercuri, 19 iulie 2017

Ioanițoaia scrie de hoția numită Centre de excelență. DNA, caută hoții lui Florea și ai retardatului lui Florea cu decontări de 5000 de euro din banii publici pentru fiecare copil de la centrul hoției ardelene!



Ioanițoaia scrie de hoția numită Centre de excelență. DNA, caută hoții lui Florea și ai retardatului lui Florea cu decontări de 5000 de euro din banii publici pentru fiecare copil de la centrul hoției ardelene!
De câte ori Gazeta a semnalat că așa-zisele Centre Regionale de Excelență sunt înființate ilegal și că echipele lor (Tricolor11) activează fraudulos, FRF a râs în barbă și și-a văzut de treabă. Degeaba au contestat adversarii că, neavând Certificate de Identitate Sportivă (CIS), formațiile respective, din Timișoara, Tg. Mureș, Buzău și Deva, n-au drept de joc în campionate, Burleanu și trupeții lui au ridicat din umeri, de parcă respectarea legilor și a regulamentelor ar fi fost facultativă pentru ei!

Asta în ciuda faptului că era simplu de înțeles, la mintea cocoșului, că FRF nu poate fi organizatorul unei întreceri și, concomitent, participant la ea. Legea 69/2000 o interzice, din care motiv MTS a tot refuzat să elibereze CIS-uri pentru centrele de excelență.

În acest timp, s-au cheltuit anapoda sume consistente, s-au pus pe drumuri zeci și sute de copii etc, etc.

Parcurgând textul adresei de mai sus, în care se vorbește despre rezilierea contractului încheiat de FRF cu Primăria Tg. Mureș, oricine se lămurește că GSP a avut dreptate. Fără CIS-uri pentru cele patru unități, dar și cu vistieria pe golite, doar trebuie suportate salariile faraonice ale neamțului Daum, ale staff-ului acestuia și ale grecului Vassaras!, FRF se vede silită să închidă centrele de la Tg. Mureș și Buzău. În lipsa sprijinului din teritoriu și a resurselor proprii, fiind nevoie de circa 80.000 de euro pentru fiecare unitate, probabil că vor trage curând obloanele și celelalte două.

Totuși, imposibilitatea de a lua CIS pare mai degrabă un pretext pentru restrângerea activității. Dacă lui Burleanu et Comp nu le-a păsat până acum de Certificatele de Identitate Sportivă și au încălcat cu zâmbetul pe buze normele în vigoare, de ce s-ar împiedica ei de asemenea „fleacuri” pe viitor?!

În realitate, bate vântul prin buzunarul federal și trebuia strânsă cureaua. Încă o dovadă că la Casa Fotbalului nu știe stânga ce face dreapta și invers, că domnește haosul, e aceea că Federația a decis deunăzi mărirea numărului de referenți zonali pentru echipele de copii și juniori, astfel încât să nu existe județ fără referent, deși unele dintre ele (Bistrița, Tulcea, Botoșani etc) posedă doar o echipă! AJF-urile trebuie însă servite, sub nicio formă deranjate, deoarece președinții lor votează. Și nu trebuie să voteze la întâmplare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.