sâmbătă, 15 iulie 2017

Mândru că sunt martor DNA în dosarul ASA și șantajat de borfaș



Mândru că sunt martor DNA în dosarul ASA și șantajat de borfaș
Ardealnews lovește din nou, Curtea de conturi au găsit jegurile lui Florea cu furturi și pe gunoiul Siletina și gunoiul cluburi cu hoți români care trăiesc din banii publici dați de borfașii români cu complici maghiari. Pentru necunoscători, cluburi ale sereiștilor… buni, ale lichelelor universitare sau ale jeguri analfabete, sectante sau penale românești. DNA, transporturile terestre ale primăriei pe Siletina, 100.000 de euro anual. Caută borfașii în deplasările Siletinei pentru PNL/PDL, caută plimbarea galeriei hoților FCM/ASA, caută premiile turistice pentru pensionari, în țară și străinătate, caută căratul elevilor în excursii cu școala și ia porcul român de la butoanele hoției!
La finalul lunii mai 2017, publicam – ASA2013 mentioneaza vinovatii! – se pare ca am avut dreptate din nou!

In urma cu putin timp, Curtea de Conturi a finalizat controlul la primaria Tirgu Mures. Ce putea sa gaseasca altceva decat multe miloane lipsa sau alocate nejustificat! Astazi, publicam concluzia acestora privind alocarea nejustificata de fonduri catre Siletina si asa-zisele cluburi sportive, noi spunem ca sunt mai mult NEsportive daca luam in calcul alocarea de fonduri de la buget care duc la concurenta neloiala fata de celelalte cluburi private care nu beneficieaza de aceste „avantaje”.

Asadar, va lasam sa cititi, in fotocopia prezentata mai jos, ce au gasit organele competente de control, aceleasi lucruri pe care le-am scris si noi de multe ori. Voi ce spuneti, este sau nu vorba de ceva in neregula sau si acest organ de control, pe langa DNA, este „nepriceput”?! Ce ar fi daca i-am cere lui Claudiu Maior sa bage mana in buzunar (vezi foto cop) si sa dea inapoi toate milioanele de euro, alocate din banii nostri, in decursul anilor, pentru aceste „asocieri sportive”!?

Lasand implicarea Siletina SA in aceste combinatii dubioase, sa nu uitam de starea transportului local oferit de ei targumuresenilor:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.